Els grups fascistes, i el desordre a Gracia

ELS GRUPS FASCISTES, I EL DESORDRE A GRACIA

 

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2Si la CUP tan escrupolosa, amb les seves afirmacions d’honestedat i democràcia popular, recolza a aquest cavaller, no fa res més que reflectir i mostrar el que és el seu respecte per les llibertats, en ignorar que un, quan transgredia les línies de la llibertat d’un altre individu No exerceix el seu dret a la llibertat sota cap efecte, sinó més aviat tot el contrari, IMPOSANT LA SEVA VOLUNTAT I LES SEVES FORMES, a la resta de la ciutadania, i aquest cavaller, el Sr. Gargante,  ho ha fet amb l’intent davant un metge, de prevaricació, insult i falsedat institucional, i per descomptat amb l’empara del seu partit, ja que res va rebatre la CUP, en contra de la insultant intromissió als drets fonamentals d’altres persones, (mossos d’esquadra, professionals sanitaris, codis deontològics, i govern Autonòmic i molt especialment als 120.000 veïns del barri de gràcia.
La seva constant provocació especialment davant els mitjans de comunicació, fent-ho a les forces de seguretat, i mancant al respecte a la ciutadania, l’intent de criminalitzar als Mossos, mostra’n-nos una mà ensangonada (hi ha qui assegura que tacada per ell mateix expressament per al cas), la seva participació activa en els actes violents, i no l’acceptable en els actes de protesta, reclamació, i exigència que correspongui, però sempre amb el degut respecte al civisme, a l’ordre, així com a la pau i al compliment de les lleis més elementals, bàsica per a la nostra convivència com a societat, els seus desvergonyiments de baixa condició democràtica, i la seva falta d’educació personal i ciutadana, hauria de ser elements de judici, i amb possibilitats d’expulsió d’un Partit polític, que presumeix de just, plural, i social, esc-rimin públicament d’altres preceptes que són molt propis en aquest grup polític, però vagament compartits pels 7.500.000. de ciutadans de Catalunya.
No volem aquests models de política per a la nova Catalunya, si arribem a construir-la, perquè abans no ho han evitat i enviat,  a norris ho fan perdre partits com la CUP, i amb aquests seudopolítics en les seves files, a la meva modesta opinió Jo personalment dic i mantinc que aquest cavaller, em fa l’olor del fet que és disfressa exteriorment de manera diferent del Sr. Jordi Cañas de CIUTADANS, però que si són exactament igual, respecte a, com entenen la democràcia, el respecte, l’educació, i utilitzen les mateixes formes feixistes d’actuar, tots dos i possiblement les seves filosofies polítiques, avui sabem tots que l’eufemisme “FEIXISME” s’entén entre altres conceptes, com un element SOCIAL INTERCLASSISTA I UNA NEGACIÓ A MOSTRAR-SE SOTA UN ASPECTE POLÍTIC O DE DRETES O D’ESQUERRES.
I que es dóna sempre en tots aquells que no respecten, ni protegeixen, ni dialoguen amb els seus contrincants de tota mena amb el seu maniqueisme, i en aquest cas uns com a constitucionalistes espanyolistes i els altres com a independentistes, antisistema’s, són políticament parlant “ELS MATEIXOS GOSSOS, PERÒ AMB COLLARETS DIFERENTS”, i vull afegir per acabar, que deixin d’aprofitar qualsevol situació, per convertir-la amb un conflicte, violència i desacord, i es solidaritzen sempre i amb tota l’energia, que vulguin, però mai amb VIOLÈNCIA, defendre els drets SÍ, i tots per igual, el de tenir un habitatge digne, un treball, etc., etc. SI rotundament SI, com els també fonamentals, com és el dret i respecte a la propietat privada, perquè, és el poble i solament el poble el que té els drets, que els atribueix la Constitució ara vigent i sense cap excepció i que uns se’ls hi atribueixen, políticament, obviant i ignorant la SOBIRANIA Del POBLE, AMB EL POBLE I PER Al POBLE.
Gonçal Bayó Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s