LA CIUTAT “CREMADA”, de la Sra. ADA COLAU.

 

LA CIUTAT “CREMADA” de la Sra. ADA COLAU

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2

És certament molt fàcil criticar al que governa, i molt especialment si aquest és el teu contrincant per a la plaça d’ALCALDE, d’una ciutat com a Barcelona, però l’arrogància de la incultura, la del que xiscla sense saber el perquè, i que res més coneixen la seva raó, la dels que fal·laçment diuen ells refusar la violència i sempre s’han mogut en els seus cercles, això i molt més és la Sra. Colau, (recordo els seus assetjaments quan ella era el cap de les PAH als habitatges i la vida privada de les persones, de forma violenta i pública (amb això perdien la raó, perquè la violència sigui de la manera que sigui, no dóna la raó, molt al contrari genera més violència) i tanmateix com ara amb el seu intent de voler fer-nos entendre als ciutadans, que un Mail (correu electrònic) és iniciar o mantenir un diàleg, per arribar a uns acords que siguin satisfactòries a totes les parts del problema, però especialment als ciutadans, és tan inversemblant com dir-nos per tots els mitjans, i en veu alta i creient dir la veritat, que les zebres han d’anar al taller de manteniment, perquè els reposin o pintin de nou les ratlles
Permeteu-me afegir, que amb la seva verborrea inesgotable, però buida de contingut, vol i ha fet, que el tema de l’ordre públic a la ciutat i als barris com és el cas actual del barri de Gracia l’hi “Xuclin els Mossos i per extensió la Generalitat i el seu govern, del com aquesta espècie de banda de seudopolítics ignorants del seu partit, que ara no tenen part i són, com, no, els seus propers contrincants en les eleccions Autonòmics. Dit això ara el marró del barri de gràcia ho tenen els sempiternes culpables de tots els successos, desordenis, i delictes de la ciutat de Barcelona!!, els Mossos d’Esquadra, un dels cossos de policia, amb millor formació a Espanya, però pel que s’entén, no els agrada a ningú dels quals no comparteixen amb la nostra societat CIVIL el civisme, l’ordre i educació ciutadana, entre moltes altres coses més, però el que si entenen molt bé i fins i tot el practiquen és l’axioma que “si destruïm el sistema”, per poder establir, la nostra manera d’entendre la comuna o la col·lectivitat com a norma de vida. tindrem el carrer a les nostres mans i amb això el poder, això si ocult amb passamuntanyes i caputxes, per fer i desfer utilitza’n, la raó per la norma, en lloc del just, raonable i democràtic, com és utilitzar, la norma per la raó.
Si són vostès seguidors de la història espanyola, recordaran una llei dictada per un rei, en la qual es va suprimir que els homes anessin, amb capes i mantells, ja que això els permetia cobrir la seva cara, i per tant no eren fàcilment descoberts, en els assassinats polítics, o de problemes dinàstics, o entre nobles i plebeus, o de problemes familiars, o simplement de delictes de tota classe i especialment sagnants, bé després de més de quatre segles, seguim amb gents emboçades (oculten el seu rostre) ara amb caputxes, passamuntanyes, mitges de seda, mascaretes, però això si, segueixen tenint el mateix denominador comú, !!, atemptar contra els seus semblants!!, contra, l’ordre, el respecte a la vida i a la dignitat humana, assassins i criminals en potència,
I avui igual que antany ben organitzats, protegits i finançats, per tots aquells que entenen i comparteixen la filosofia anarquista de Bakunin, amb la mescla de les sentències de Karl Marx, en les quals estableix com a fonament, “El que totes les revolucions, Filosòfiques, Polítiques, Religioses, i Jurídiques, NO SÓN LA CAUSA, sinó els efectes de la REVOLUCIÓ ECONÒMICA.
És a dir;  res tenen a veure amb el treball, l’esforç personal per millorar-se, i amb això poder ajudar als altres, o defensar el dret a la família, a la dignitat i llibertat, el respecte a la propietat, el dret de voler establir la justícia distributiva de la riquesa nacional, la col·laboració i l’aportació d’idees constructives, el diàleg, esforçar-se per aconseguir consensos, compartint valor’s i espais, béns, justícia social, i la defensa de la justícia, igual per a tots davant la llei, aquesta societat és la que volem molts de nosaltres, ara amb el País que tenim, i per a aquest nou que volem construir i pel qual estem lluitant, i que sembla que uns pocs, no volen, ni desitgen integrar-se com són tots els antisistema i àcrates (de tots ben coneguts) per tant, fan i faran tots els intents per complir les órdens, dels qui no els importa per res ni Catalunya, ni els catalans, ni el futur, perquè com a paparres es peguen als ciutadans, la societat i l’estat, com l’única forma d’entendre i viure la seva miserable existència, en ple segle XXI.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s