JA N’HI-HA PROU?

JA N’HI-HA PROU10259748_240561996152153_7623442152899989183_nDavant la situació actual, que amb la meva modesta opinió no està amb el seu millor moment, però no solament per la total i absoluta intervenció de la nostra autonomia, per part del Govern estatal, sinó fins i tot dels dubtes de CDC, i com es resoldrà el tema de la seva “Resurrecció” o no nom diferent, això si sense canviar res del seu contingut, ni del seu continent, les mateixes persones, joves o velles d’anteriors apoqués, el que vol dir amb les mateixes teories polítiques, amb l’afegit (no a tot el continent) del espiri’t Independentista, que com tots tenim entès i vist és una part del seu contingut, per tant genera un dubte d’importància cabdal, Sobiranisme ? ho Independentisme ?
Si afegim l’infantilisme i la rebequeria de la CUP, una vegada més de creure’s que són el melic del Món Mundial i com sempre blasma’n amb veu mediàtica, el que haurien de parlar-ne i dialogar, amb tot el rigor i duresa que ells consideren més adient, amb els seus coreligionaris independentistes, sense fer estralls, ni esbombar-ho en veu alta (ho fan per no perdre “Clientela”?, i possibles automates vota’ns?, com de tots és ben conegut el tema assembleari, que vota tothom que ho vol fer, però això si el que hi han decidit prèviament una “camarilla” de seu do intel·lectuals, d’actualitat) volen i els diuen) i demostra’n-nos de nou, que tant si els i en fot ni Catalunya, ni els catalans que no són del seu tarannà polític, ells defensen el seu oxidat i caduc sistema neó-marxista, àcrata i anticapitalista, és a dir dominar les altres per les seves idees polítiques, com per exemple, el fet de voler impulsar a les persones de sexe femení, que no utilitzin els estris que vulguin cada una,  amb els períodes menstruals, omplin.les el cap amb un ús de sagnat lliure de protecció, però no per ajudar-les socialment, ates que l’objectiu són les empreses i els seus treballadors, i això se sol disfressar amb un eufemisme, de la seva forma de pensar fer i actuar, sols per distreure a la “Penya” que els envolta amb múltiples noms, i de pares i mares desconegudes, de la totalitat de la ciutadania, del nostre país.
De nou tornen a ser el fil conductor, de les riotes, mofes, insults i menyspreus dels de sempre “bons amics” unionistes i constitucionalistes espanyols, i els més grans depredadors del espiri’t independentista, i creadors dels dubtosos, dels que se senten defraudats, i de tots aquells, que anem perdem per aquest camí cap a Ítaca, en donar la imatge de desconcert, desacords, i contradiccions contínues amb altres partits, que si tenen un full de ruta, independentista, recolzat i afermat amb la convicció, de deixar a part els subjectes polítics, per anar aconseguir, tan aviat com es pugui els objectius polítics, de Catalunya ara, tots units sota el mateix full de ruta, la Construcció d’un Nou País!! La República Catalana!!
Vull entendre que quan polítics de JXS, diuen i afirmen, amb una seguretat i claredat absoluta que ja s’ha acabat el fet de demanar permís, per a res a l’Estat espanyol, volen dir-nos que el que diuen és seriós, veritable i rigorós ?, i si és així jo hem pregunto, ara que toca procés constituent?, ho hem de canviar el xip per anar ara a un Referèndum Unilateral?, que en teoria té les mateixes virtuts i defectes, que la DUI, la qual certament va ser reconeguda com totalment legal, per al Tribunal Superior de Justícia Internacional de la Haia, amb el cas de Kosovo l’any 2010 i dins de les lleis de la UE.
Doncs a què esperem, nosaltres el poble?, nosaltres que som els que hem de patir la maldestra, i injusta, actuació política dels governs espanyols, amb el que ens estan fent gruar el nostre pa de cada dia (el que pot comprar-lo), i perquè no dir-ho fruit de les indecisions de qualcuns dels nostres representants polítics, doncs fem exactament el mateix, que ells diuen que faran, no demanem més permisos mai més, a tots els que no vulguin actuar, en lloc de demanar, consensuar, que hem de tenir, ja molt clar que no podrem mai gaudir de la independència, per a Construir un País nou, Independència, que no la volem, per romanticisme identitari, ni de banderes, ni de cultures, i llengües, ates que el que vol quasi la totalitat del Poble, és sortir d’aquest pou de Pobresa, misèria, injustícia social en què han transformat la nostra societat civil, i a la inseguretat d’un futur per als nostres fills, arravatant-nos l’estat del benestar que tant poc ens va durar, dins de la nostra història moderna.
Fem-ho demanem l’ajuda de les entitats ja prou conegudes per tots els catalans, ens és precís la seva organització, el seu ajudo logístic, les seves orientacions polítiques, tècniques i científiques, tenen uns quadres de militància activa, ben preparats, i amb experiència i coneixements. i són per damunt de tot, demòcrates, són plurals i diversos, i Independentistes de soca arrel, esdevindran una vegada més, la clau de volta, per reaprendre el camí, amb el poble, els nostres partits, i els nostres polítics motivats i units, per arribar aconseguir el nostre destí polític, DE FORMA I MANERA CÍVICA I EN PAU, que és sense cap dubte el que vol i exigeix el poble de Catalunya.

Podem fer-ho, la qüestió una vegada més és, volem fer-ho?

Gonçal Bayó i Canut

,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s