CAÏNISME A CATALUNYA?

 CAÏNISME A CATALUNYA?

 

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2“Quina llastima que els comentaris, pejoratius, i amb molta manca de realitat política, vist des del cantó País, pugui dur-nos a una polèmica, innecessària, i incorrecte; perquè apreuats, companys una vegada més avantposem el nostre partidisme, davant de la necessitat real (que jo ho respecto, malgrat no compartir-lo), de les prioritats, del poble, per al poble i amb el poble, que és ni més ni menys, que aconseguir la Independència, per poder alliberar-lo de la pobresa imperant, de la misèria i del futur del meu País Catalunya.
 Jo modestament parlant, no veig convenient un comportament per part de qualcuns, amb una gran semblança a la boca-molls de la CUP, que no pensen en clau País, ates que nos veuen, pensen i creuen en clau Partidista, i en la seva ideologia, política la majoria de les vegades, antiga, i poc realista, amb l’eufemisme de dir-nos a tothom que defensen al poble, que volem alliberar al poble de les seves cadenes d’esclaus del capitalisme. i blasma’n i diuen constantment, que aquesta és la seva lluita.
Dona la trista impressió del fet que ara vosaltres, qualcuns militants de CDC, voleu fer-nos entendre a molts ciutadans, que ERC ha traït els pactes, amb la idea de treu ros del govern, per assolir una majoria al Parlament de les esquerres catalanistes?, i CDC, discutint i fen suar el cervell, per trobar un nom que agradi a tothom i l’opció política del futur, diferents opcions polítiques lluiten internament amb aquests moments al vostre partit, per definir el que sou?, de Centre, però quin centre, de dreta o esquerra?
A mi personalment no hem causa cap problema, l’opció política que sigueu vosaltres i la CUP, ho la ideologia política, que més us agradi, tothom tenim el Dret de poder escollir el nostre destí polític, i el vehicle que ens hi portarà, d’això, hem diem, “Democràcia”, que l’entenc, la comparteixo, i la defenc, com deia Voltaire, !!, lluitaré fins a la darrera gota de la meva sang per defensar, la teva llibertat, perquè tu puguis ser, dir, parlar, i pensar el que tu vulguis, malgrat que no comparteixo, res del que puguis dir, pensar o creure!!

L’Únic que sembla que ens pot unir a tots els catalans, i sense cap necessitat de ser “Caïnites” sembli ser”; per al que qualcun diu que es Catalunya; la seva gent i el futur de tot is nosaltres, doncs estem fent tot el contrari i amb moltes ocasions, hem de tenir ben clar que ara és l’hora de mostrar-nos davant de tots els que ens miren i escolten tant a Catalunya, com arreu del món. (els que sense cap mena de dubte esdevindrà i no trigarà gaire temps a defensar el nostre!! DRET D’AUTODETERMINACIÓ!!, enfront d’Espanya) fet que no es produirà, si no ens mostrem i ens veuen units amb la defensa del mateix full de ruta o objectiu que democràticament ens a correspon, això ho hem de tenir molt clar, ja que és indefugible del nostre Procés.;

“M’agradaria que almenys amb aquest aspecte tinguessin la mateixa coincidència amb establir criteris en clau País, que ahir el MH. Sr. Puigdemont, i el Sr. Oriol Jonqueres, varen mostrar davant dels nostres contrincants amb el punyent tema de l’IRPF i del que avui dins de les xarxes d’internet tenim les declaracions, de tots els subjectes d’aquesta diferenciació de criteris, però no de cap enfrontament, ni ruptura institucional, com molts dels amics comuns han esbombat, arreu del País, de forma interessada, i fal·laç, avui les notícies circulem en velocitats de nano-segons i de milions per minut tant les bones com les que no ho són, evitem-nos els comentaris que puguin mostrar-nos com un país que no sap anar i lluitar junts per l’objectiu del seu poble si no ho fem així, continuarem “gaudint” de la malfiança de molts dels nostres conciutadans, dels partits,  així com de tots els països europeus.

Salutacions

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s