NOSALTRES EL POBLE DE CATALUNYA, NO PODEM FALLAR

NOSALTRES EL POBLE, DE CATALUNYA,  NO PODEM FALLAR.

araeslhora.jpg ANC

És ben cert, però no és que no podem fallar, és que no de ben de fallar, si existeixen interessos per dominar-nos per part dels Partits, crec que hem de ser valents, i dir ben clar i ben alt, quins són els que tenen si aquestes intencions, per veure tots també i realment els veritables defensors  de la Independència
SOM POBLE, els partits en teoria també són poble, no podem dividir-nos, ja que dividir es sempre perdre el poble, i guanyar els que volen dominar per ser obeïts, ajudem una vegada més al poble, a la ciutadania d’arreu de Catalunya, perquè el poble sap i coneix molt bé, el que no faran mai qualcuns partits, de tots coneguts, vull dir, escoltar als ciutadans, i acceptar democràticament, el mandat que els i donem a les urnes, i aquest és indestriable de la voluntat del poble, ara ja arribat l’hora de declarar la nostra independència, no hem de demanar permís a ningú, ni esperar al fet que ens autoritzen a fer un referèndum que no tindria cap resultat vinculant, ni amb els partits que creuen que poden aconseguir, un Estat Federal, ni tampoc el referèndum, és un engany, una manera d’amagar la veritat amb un ideal fals i irreal, i així aconsegueixen, restar-li força a l’Independentisme, per obrir el camí als Partits Constitucionalistes espanyols o nacionalcatòlics espanyols, mai podrem obtenir la Independència per què sense el seu vistiplau, això és totalment impossible, prou de quimeres de ciència-ficció, anem directes a la DUI, tots ja sabem que jurídicament la DUI que va permetre la independència KOSOVO hi ha està aprovada amb la sentència del Tribunal Superior de Justícia Internacional amb seu a La Haia, reconeguda i acceptada per les Nacions Unides, i fins i tot ara amb tractes, per a entrar a formar-ne part de la NATO, i la UE.
Dins dels 194 països reconeguts per les Nacions Unides, ja són més de 150 països els que han donat el seu vistiplau i reconegut com a ESTAT LLIURE I SOBIRÀ, i per tant tenen obertes totes les portes, per establir, i negociar, tractes de tota mena negocis d’igual a igual amb els altres Estats del Món.
Podem i devem fer-ho, no decebem a més gent, la llei, la justícia i l’ordre internacional ho acceptaran i ens donaran suport, no devem permetre que ens destrueixi’m ni com a País, ni com a poble, l’ANC una vegada més i com sempre ha esdevingut d’una gran ajuda, i farà un gran paper a tots els nivells, com entitat, diversa, plural.

!! Fem-li confiança !!.

Gonçal Bayó i Canut.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s