UN NOU PAIS DE TOTS I PER TOTS PERÒ COM MÉS AVIAT, MILLOR JA N’HI-HA PROU

!! UN NOU PAÍS DE TOTS I PER TOTS PERÒ COM MÉS AVIAT MILLOR, JA N’HI-HA PROU!!

imagenes

“El difícil es fa i l’impossible s’intenta” i nosaltres ho aconseguirem, bé és cert que es trigarà algun temps a ajustar totes les peces, que no esdevindran fàcilment, però la bona voluntat, el nou ordre democràtic, i sentit de responsabilitat que hem de tenir i el tenim, farà que tots hem d’acceptar, que per gaudir d’unes estructures, d’un sistema polític social i pensat per al poble, del poble i amb el poble, amb els serveis, més adients als temps actuals, el sistema educatiu gratis per a tots els ciutadans i de millor qualitat si s’hes escau, els hospitals, els transports les instal·lacions públiques, s’han de pagar, i això ho sabem i ens costa que tècnicament és viable per Catalunya, i podem fer que amb els nostres propis recursos i administrats totalment per nosaltres, com un Estat lliure i sobirà ho poden fer!! Ja!!; sense presses però sense pauses.
Per tant hem de Construir un País a on ho capgiren tot i tots i capiguem, més social més demòcrata, més avançat més modern, i eficaç millorant el nostre sistema educatiu i aconseguir més tècnics i tecnologia capdavantera, per gaudir d’un teixit industrial, competitiu, innovador creatiu de productes d’alta qualitat i exportador, que generi un valor afegit als nostres productes, amb millor finançament i elevant el nivell salarial per aconseguir una major circulació dels diners, la qual cosa ens permetrà elevar el mercat del consum, que al seu torn crea més indústries per satisfer-ho i major nombre de llocs de treball, d’alt rendiment i molt especialitzat, ben retribuït, que evidentment reduirà el dèficit, millorarà les cotitzacions a la Tresoreria de la Seguretat Social catalana, assegurarà i incrementarà les pensions hem d’ajudar a compensar la piràmide vegetativa què tenim actualment amb dues raons indestriables una d’altre, millora’n les lleis laborals i compagina’n els horaris escolars amb els laborals el percentatge de natalitat s’augmentarà amb la suma de la segona raó, més seguretat per als treballadors, majors ingressos i menys taxa d’Atur en tots els ordres, tant amb els adults, així com en els més joves.ç
I així podrem contribuir a fer-la  més justa i millor la fiscalitat de la República Catalana i compartir de millor manera espai, serveis i justícia, sense exclusions de cap tipus, on tots recobrem la felicitat que ens han llevat, on tots siguem respectats per igual, on la riquesa del País sigui correctament distribuïda, i no vagi a parar als mateixos de sempre, amb la qual cosa encara que en principi una part de la ciutadania, no hagin desitjat ni votat per la Independència, s’integraran al nou País de forma total en qüestió de temps, conservant si així ho volen la seva nacionalitat d’origen i la de Catalunya que immediatament adquirirem, sí tornem una vegada més a anar de nou tots units, en l’esforç com sempre s’ha fet en aquest País
En cas contrari si entre tots no som capaços de fer-ho, possible continuarem, tenim les mateixes xancres actuals, dependència d’un Estat contrari a Catalunya, governat per partits, siguin del color que siguin, un nacionalcatolicisme, o bé d’un nacionalisme-constitucionalista, excloent, dogmàtic, neó-franquista i amb molt baixa qualitat democràtica, el que farà que molts conciutadans joves optin per marxar a cercar a altres països el treball que aquí no troben i millor re numerat, això ens empobrís en cara més, per incrementar la taxe d’atur la reducció salarial, la de les cotitzacions a la tresoreria de la Seguretat Social, i per tant a les prestacions socials, i del sistema de Pensions, la disminució del poder adquisitiu, consegüentment la disminució afectarà sensiblement als mercats de consum, al sistema productiu i a l’increment de la taxe d’atur, el peixet que és mossega la cua, un període que no millorarà almenys fins dintre de tres generacions, i amb diferents tecnologies, que precisaran de noves formacions i coneixements tècnics, cientifics, etc. .
El cert és que es produeixin dèficits que no es donen a cap País del Món per la seva injustícia, i perquè en molts casos s’està finançant a Comunitats, que no treballen amb els diners que reben pel concepte de solidaritat territorial, pensant a crear un nou futur que no tenen pel seu ciutadans, i a més redueixen i falsegen les taxes d’atur amb ocupació pública, innecessària i excessiva el qual immediatament es converteix en despesa pública, creant més dèficit i més necessitat de fons econòmics per cobrir-ho, la qual cosa equival a més diners que haurem d’aportar a subvencionar-los, trencant la ordinalidad entre les Autonomies (el concepte de ordinalidad és aquell en què estableix, que cap solidaritat ha de suposar a l’Autonomia que subvenciona amb les seves aportacions, la perduda de poder cobrir la totalitat de les seves pròpies necessitats, com ens passa des del primer dia de la transició), però com als receptors de la solidaritat en molts casos els interessa guanyar votants i vots, empren els buits de la llei para en la majoria de casos evadir-la.
Aquesta il·legalitat, econòmica i social fa que el dèficit anual de l’Estat amb Catalunya en l’actualitat sigui del 8% de PIB espanyol aproximadament 16,0000,. Milions de €, un dèficit d’impossible comparació amb altres països de la UE. i per descomptat d’una injustícia inversemblant, indesitjable, que no poden seguir accepta’n, el que vol dir que hem de Construir un Nou País, un Nou Estat per fruir d’un present i un futur que mai tindríem pertanyen al regne d’Espanya malgrat en facin promeses, signin tractats, i acords que mai els governs espanyols han complert, durant la transició i abans en més de tres segles.
Ja n’hi ha prou, fem el que hem de fer, amb civisme i pau, i sortim, anem-sem del regne d’Espanya, ahir millor que demá i menys que passat demá!! Arribat l’hora!!, qui vulgui gaudir un futur, d’un estat de benestar, estarem amb la mà estesa, sense condicions, solament el de la democràcia, i qui no ho cregui adient i convenient, serà respectat i acceptat per al Catalans i per Catalunya, són part d’aquesta terra d’acollida.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s