RECORDANT UNA PROPOSTA AL Sr. RAJOY AMB RESPOSTA JA CONEGUDA D’ANTUVI.

RECORDANT UNA PROPOSTA al Sr, RAJOY  AMB RESPOSTA JA CONEGUDA D’ANTUVI PER TOTS.

mariano-rajoy--575x323

Com era d’esperar la visita del MH. Sr. Puigdemont al President en funcions del govern espanyol el Sr. Rajoy, ha tornat a donar-li la resposta de sempre, sobre l’autorització del
DRET A DECIDIR (eufemisme del DRET D’AUTODETERMINACIÓ).
En dir-nos que en qualsevol cas, hauria de ser tota Espanya la que voti EN UN Referèndum, sobre el Tema del Dret a Decidir que s’ha plantejat a Catalunya (és evident que si així, fos no guanyaríem), raó Catalunya mai esdevindrà una majoria, dins de l’Estat espanyol, som el 17% de la població d’Espanya. .
!! Perfecte!!, el que vol venir a dir-nos per enèsima vegada, és que Catalunya no pot fer un referèndum i que no té tal dret, per què és il·legal i la democràcia solament és possible dins de la llei, Per la seva resposta no ha esdevingut un fracàs de la gestió del Sr. Puigdemont, ates que és una demostració real del que es coneix com: Alter-Determinació, propi de la baixa qualitat de la nostra democràcia, i els arguments de, és IL·LEGAL, NO vull I NO puc, creant una argumentació aliena per complet als articles de la Constitució espanyola,  92.1 i 150.2, que deixam ben clar jurídicament parlant, la llei actual, però es evident que la voluntat,  i la democracia no és la mateixa que la de el Regne Unit, ni el Canadá.
Autodeterminació, és el DRET QUE tenen, ELS HABITANTS D’UN TERRITORI O UNITAT TERRITORIAL, SOBRE EL SEU ESTATUT Polític (ESCOLLIR EL SEU FUTUR Polític).
Alter-Determinació (el que vol el Sr. Rajoy) són D’AQUELLS QUE estan MOLT IDENTIFICATS. AMB LES SEVES IDEES Política, OPCIONS, FORMES D’ACTUAR, I pretenen COACCIONAR Als altres imposant LES SEVES idees.
En aquest ordre de coses, es fa necessari tenir molt clares les idees. Així com la serenitat i fermesa. .
Fem una breu anàlisi de la situació actual de Catalunya:
Aquest any 2O16 l’ofec Econòmic de Catalunya, s’accentuarà, probablement encara més adjuntem algunes dades estadístiques, com a recordatori a tots nosaltres i especialment aquelles persones que tenen dubtes, i creuen que la solució únicament és possible esperant negociar amb l’. Estat espanyol un referèndum (?), informatiu (no vinculant) per al Dret de Decidir, l’Independència?; això és un “autoengany” ho bé la intenció de fer volar coloms, per seguir com fins ara, i també per tots aquells que darrere de les informacions del mitjans espanyols, es creuen que l’independència és el caos, que esdevindrà amb ells la pèrdua de tots els seus drets com a espanyols, una injustícia en favor de la destrucció de Catalunya i la seva sobirania.i finalment a tots aquells que la seva fidelitat a un partit, no és per als seus mèrits democràtics, ni socials, o de la construcció del futur des de la base de l’avui, amb el poble, per el poble i del poble, sinó per costums o tradicions familiars.

SOM EL 16% DE LA Població TOTAL DE L’ESTAT Espanyol

APORTEM EL 23,5% DEL TOTAL DELS IMPOSTOS Recaptades PER L’ESTAT Espanyol

REBREM (?) EL 9% DEL TOTAL DE LES INVERSIONS DE L’ESTAT Espanyol

NO ES corresponen LES INVERSIONS PREVISTES, AMB L’APORTACIÓ DE CATALUNYA Al PIB Espanyol QUE és DEL 18% (el que vol dir ens correspondria el 18% del total del previst d’Inversions)

Patirem EL 30,5% DE TOTES LES RETALLADES DE L’ESTAT Espanyol.

Per experiència (Amarga experiència), sabem que l’Estat no complirà, com NO HO ha FET MAI, amb les xifres levíssima de les Inversions previstes, el 9% (en els darrers 10 anys hem perdut el 72% del total de les inversions de l’Estat a Catalunya), el qual cosa significarà, entre d’altres, menys reducció de la taxa d’Atur, menys cotitzacions a la Seguretat Social (el que equival a menys diners per al pagament, de les pensions als jubilats).
CATALUNYA exporta EL 27% DEL TOTAL Espanyol D’EXPORTACIONS. (aquest darrer exercici) hem superat ja el 65% de les nostres vendes a l’estranger amb escreix, reduint la nostra dependència comercial de l’Estat espanyol molt considerablement.
L’ESTAT Espanyol té UN Dèficit AMB CATALUNYA de 16.5OO.- M€. A l’any, segons els càlculs de la Generalitat de Catalunya, i de11.500. M€. Segons els càlculs territorials, efectuats per al Ministeri d’Hisenda, fets pel Doctor en Economia Sr. Lafuente.
.A Catalunya tenim els trens de rodalies més vells d’Espanya (el que origina constants avaries i innombrables retards) el 4O% dels trens són antiquats i obsolets,  les estructures malmesas per la manca de serveis de manteniment, així com les catenaries, A Madrid solament tenen un 5% de la mateixa antiguitat que Catalunya
. El Ministeri d’Educació i Cultura “Gasta” per cada “espanyol” el 47% i per cada català el 5% del Total del Pressupost d’aquest Ministeri en Educació.
.Si tinguéssim una SEGURETAT SOCIAL CATALANA pròpia, la nostra RENDA PER Capità anual augmentaria 2.2OO -€.
Aquest ofec i espoli Fiscal, que Catalunya té, és degut a l’incompliment dels compromisos adquirits per part de l’Estat espanyol i que ens porta a una situació, d’indefensió Jurídica TOTAL.
El  Ministre d’hisenda, disminueix el seu Dèficit COMPTABLEMENT i la carregada a les Comunitats Autònomes, i culpant de l’incompliment del dèficit enfront de la UE a les CC.AA., i el govern es queda la xifra més adient del dèficit, el que suposa menys austeritat i menys retallades., per l’Estat
I a vegades que arribo a creurem que el govern espanyo l’any 2016, volem que adoptem una actitud com altres Països han fet per aconseguir la independència, com per exemple la RESISTÈNCIA PASSIVA i pacifica com ho va fer l’Índia, amb El Regne Unit, ho com el cas de Kosovo i recentment Crimea d’Ucraïna, que van esdevenir com a causa de vessament de, sang, suor i llàgrimes. per tenir l’excusa i la justificació davant d’Europa per fer la intervenció total i absoluta de Catalunya, ja que avui és pràcticament impossible la utilització de les armes, d’un Estat contra una part del mateix), almenys dins de la UE.
Però no podem defugir de seguir Units i de deixar de lluitar pacíficament, i cívica, sense defallir, per als nostres drets i llibertats, que en justícia ens corresponen i des de a baix a dalt. amb silenci, i discreció, no arribat encara el dia de desobeir o actuar enfront dels poders de l’Estat, ara i amb aquests moments en toca treballar molt però amb ordre i seny català
L’Estat espanyol té la força, però nosaltres tenim una gran part del poble solidari i plural que és l’admiració de tota Europa, per la seva capacitat d’unir-se i sacrificar-se, de forta convicció política i cultural i amb molta expertesa en la lluita per la democràcia, i que no admet ni tolera la violència, que sap que en democràcia un país és més rapidament acceptat, si actua amb Pau, diàleg i consens i pel que fa a la comunitat de Països.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s