LA MASCARA DE LA 3ª VIA PER CATALUNYA

 

LA MASCARA DE LA 3ª VIA PER CATALUNYA

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Estem amb un moment greu i que ja caldria per part de qualcuns dels partits polítics, que diuen defensar el canvi radical de la nostra societat civil, treure’ls el xancre de la manca de treball, de la pobresa, i de la precarietat al llindar de la misèria, i del castigo permanent a la nostra gent menuda i la més gran, i com no, la d’aconseguir que els i acceptin, una proposta també de primer ordre el fet de poder fer un Referèndum per al Dret a Decidir, vinculant i fet solament a Catalunya.
Doncs que es treguin la careta que els disfressa, tot i amagar el que realment són, és a dir, “flautistes de hamelin, però per les persones de bona fe, o desconeixedores de la realitat que ens envolta en seguir-los recolzar-los i malauradament escoltar-los i votar-los, amb quina raó faig aquest comentari tan dur, respecte als polítics i als partits que tots coneixem a bastament:
Perquè, esdevenen muts, sorts i cecs quan paradoxal-ment haurien de fer sentir-nos a tots que els seus programes socials, i polítics, tenen fonament, són reals, i són indestriables del seu full de ruta, i de les seves formes per defensar la justícia, la igualtat, la fraternitat i el benestar de la ciutadania, malauradament no hem pogut veure, ni llegir, ni escoltar reacció en contra de la sentència per la seva part, del Tribunal Constitucional respecte al punyent tema de la pobresa energètica i la privació de l’ús d’un bé comú i imprescindible per la vida de les persones, i la pregunta que molts ens fem és senzilla i de fàcil entendre ¿Què és el que no entenen, o pitjor encara no els importa d’aquesta sentència immoral i injusta? ¿A on és el seu espiri’t com a partit progressista, social i d’esquerres? ¿i de les seves crítiques ferotges a l’Ex-President de l’anterior legislatura i el seu partit?, per la seva governança dretana i antisocial) quan ara, i en contra del que deien a les seves campanyes electorals, i ens diuen amb les seves intervencions al Parlament de Catalunya, que la seva prioritat política i dels seus partits són el poble i les classes més desfavorides econòmicament, i materialment.
¿I continuem preguntant-nos amb què i amb qui comptem per dir-nos i condicionar-nos a votar-los per què diuen defensar el Dret a Decidir? ¿són reialment coneixedors del que pensen i manifesten tres dels partits nacionals més potents i amb major núm. de vota’ns i de vots, que és un NO rotund?, els hi hem de fer un plànol o dibuix, perquè vegin i entenguin que sense l’acceptació d’aquests partits es fa totalment inversemblant, ni l’autorització del referèndum que Catalunya demana, ni de l’esmena imprescindible de qualcuns articulats de la Constitució, així com l’autorització de la majoria absoluta del Senat espanyol d’ambdues coses, i això ja no és que sigui inversemblant, és que entra dins de la categoria mística “dels miracles”,
Així que sense cap necessitat de llevar-se les mascares, que pretenen que els hi doni una imatge, propera al poble, en defensa del poble i per al poble, la realitat veritable, dura i crua, és que són uns hipòcrites, mentiders, i narcisistes que creuen ser el bastió i la defensa del poble, quan reialment el que són és ni menys, ni més, que uns éssers i partits amb anheles de poder, i notorietat per poder remenar les olles i treure’n un benefici polític ¿ ho probablement un benefici personal?; la seva maldestra manera de la utilització de la fa-làcia, ens concedeix el dret de poder, tenir tots nosaltres el benefici del dubte, i la constatació del fet que es creuen que som idiotes i sense cap facultat cognitiva.
Senyors, Coscubiela, Ravell, Dante, P.Iglésies, i Senyores, Bescansa, A. Colau entre moltes altres, d’eixint de marejar la perdiu, d’eixint d’enganyar a la ciutadania i d’eixint d’interferir amb eufemismes el procés, o el Dret d’Autodeterminació, defensin la veritat real, no el somni quimèric d’uns que creuen que són uns il·luminats del poble, per fer tot el contrari del que al poble li és precís, ara i pensant el futur. No facin un ús tant real com conegut d’una frase espanyola,!! EL PERRO DEL HORTELANO; QUE NO COME; NI DEJA COMER!!
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s