EL SOMNI D’UNA NIT AMB PODEMOS I EL REFERÈNDUM A CATALUNYA.

EL SOMNI D’UNA NIT, AMB PODEMOS I EL REFERENDUM A CATALUNYA.

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Els meus respectes per totes les opinions, així com per tots aquells que les fan, com així deu ser i ho és per la nostra banda, però per opinar és imprescindible conèixer rigorosament la realitat, i aquesta i en aquest cas té nom i cognoms,” referèndum vinculant i acceptat”.
Aquest és el somni de “Una nit amb Podem”, que els mateixos de Podem, saben molt bé que mai s’aconseguirà donats els canvis que caldria fer en la mentalitat del nacionalcatolicisme de sempre i actualment germanat amb el nacionalisme-constitucionalista, la qual cosa es precisa, per al canvi,  i que no s’ha aconseguit durant els cinc últims segles, bona prova d’això, és el que Espanya va deixant en el seu camí com a Estat (que no com a nació).
Un Estat, amb una vocació de ser Nació sense haver-ho aconseguit fins al moment, a causa de la seva malaptesa, egoisme, prepotència i orgull sense limitis ni raó, aquesta 3a via va néixer morta, perquè és filla d’una regla endogàmica, oblidant la veritable i necessària utilització, de la regla coneguda per exogàmia.
La frase Castella i tanca el Món així com el seu significat endogàmic, és tristament una visió i forma d’entendre la política que sempre ens han volgut imposar i de fet, que no de facto, van imposar a tots els pobladors de la península Ibèrica.
Gonçal Bayó Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s