CIUDADANOS I EL COMPORTAMENT DEL SR. M. ANGEL BASTENIER (Regidor del Ajuntament de Sitges)

CIUDADANOS i el comportament del Sr. M. Angel

Bastenier (Regidor del Ajuntament de Sitges)

 

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Personalment el vareig conèixer amb motiu d’una Xerrada-col·loqui al Casal de Gent gran aquí a Sitges, vers al tema de les pensions ara i del futur que ens espera, i varen demanar-me que el fes jo, evident-ment el tema té unes connotacions indestriables de la política i si vols dir-los als pensionistes la veritat, només tens dues alternatives, Present i Futur incert amb el sistema  polític-econòmic d’ara o canvi radical d’aquest sistema que no té d’altra alternativa que tenir una politicoeconòmica i social radicalment diferent i si hem de ser sincers, això  solament podrá ser veritat quan Catalunya esdevingui un Estat Sobirá, i obviament pugui administrar-se, tots els seus recursos per si mateixa
Aquest Sr. que jo no coneixia de res, va interrompi el col·loqui de manera grollera i m’atreviria a dir irrespectuosa amb tot l’auditori i naturalment amb mi, acusem-mà d’haver anat a fer un acte polític i electoralista, falta’n a la veritat de manera contundent, en cap moment vaig manifestar les meves idees polítiques, el que no vol dir que no els i expliques als assistents a la xarrada, el comportament polític, de l’actual govern, l’engany constant que s’ens fa aquest col·lectiu, d’aprop de 1.700.000 pensionistes a Catalunya i a tot l’Estat espanyol,  però mai a favor dels nostres interessos, (aquests darrers set anys, ja ho hem pogut comprovar),  amb la pèrdua Actual del nostre poder adquisitiu ara i amb la baixada segura en poc menys de dos anys dels ingressos per pensionistes, així com l’eliminació del Pacte de Toledo, que porta el camí de la destrucció dels fins fa dos anys conegut com a “Sistema de Pensions”.
Vaig intentar fer-li entendre que no era aquesta la meva intenció, però que parlar del tema Pensions era inevitable a causa del seu context, que la política tingués un protagonisme directe, ja que totes les decisions que s’han pres fins ara, han tingut i tenen un contingut polític i econòmic, la seva manera de tractar-me amb menyspreu i crida’n davant de tothom, així com la seva manifestació de total ignorància del que és el comportament i la “Finesa” política i democràtica hem varen sorprendre amb aquell moment, acabada la xerrada i el col·loqui (que ell va acabar per les braves i de mala manera) ens van informar que era regidor del nostre ajuntament i del partit aquí pertanyia, i la veritat en Conèixer que era de Ciutadans, vaig entendre la seva mala educació en tots els ordres i el seu odi, per als que diem la veritat, i la demostrem tècnicament no solament per ser tècnics amb temes econòmics, si més no per veure el futur tan negre que ens espera de seguir “Gaudint” de governs com els actuals.
Aquest Sr .M. Angel Bastenier és una molt bona demostració de la nostra tolerància  aqui a Sitges i arreu de Catalunya, del que no ens agrada, però com a demòcrates el respectem, malgrat no compartimt ni les seves idees de nacionalisme-constitucional espanyol ni el seu comportament catalanofobic estructural. ni la forma que ells ens aplican per fer-nos reflexionar, i renunciar al nostre Dret d’Autodeterminació, és a dir a poder decidir el nostre “Destí Polític”

Gonçal Bayó i Canut

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s