EL ODIO DE CIUDADANOS A CATALUNYA

EL ODIO DE CIUDADANOS A CATALUNYA

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Sr. Rivera, Sr. Girauta, Sra. Arrimadas un suggeriment, llegeixin Vostès el Diccionari de la llengua Catalana, i el de la RAE, crec que els pot esvair una mica el seu odi, en favor per poder tenir més respecte per la veritat i més dignitat, mostra’n-la als ciutadans, esdevindran, menys desagradables fen comentaris poc rigorosos i amb molta manca de coneixements.
La Paraula PAIS (una polisèmia) i l’significació de la mateixa, no té res a veure, amb la que vostès volen donar-li de manera interessada i fal·laç, crec que haurien de fer un esforç per conèixer una mica el que és la Lexicografia (la tècnica) que s’utilitza per a la confecció dels Diccionaris, acceptada en la confecció de tots dos Diccionaris esmentats abans.
Tampoc entenc, el seu odi visceral per Catalunya i els catalans, i que jo modestament el considero sense cap fonament ni raó, per aquesta terra, mil·lenària i d’acolliment de totes les persones que aquí vulguin conviure amb els seus ciutadans, no obstant jo li asseguro, que defensaré amb totes les meves forces, el dret de vostès a ser diferent’s a la seva llengua castellana, així com la llibertat d’expressar-se com vulguin i quan vulguin però amb respecte, sense insults, menyspreus i mentides (la veritat això últim és molt difícil de veure-ho amb Vostès) segueixin el llibre d’actes del Parlament, i quedaran Sorpresos, de com es mostren Ciutadans, i molt especialment el Sr. J. Cañas, la Srta. I. Arrimadas i el ferotge i amb greus mancances d’educació com el Sr. Girauta.
Puc fins i tot arribar a entendre, que no se sentin catalans almenys com nosaltres els catalans (és a dir, tots el que ací vivim, treballem, tenim família i futur), Caín tampoc es va sentir germà d’Abel, ni Judes amic de Jesús de Natzaret, i això va quedar reflectit “Magníficament” en la Història Sagrada i la Bíblia jo els auguro a tots Vostès que van néixer en algun lloc, d’on van viure o viuen, o van venir i viuen aquí, que això els ha donat nom i possiblement el poder, que tant anhelen, però per aconseguir-ho, han de mostrar la seva catalanofòbia, i mostrar i defensar el seu nacionalisme constitucional espanyol i amb això arribar a obtenir els vots, que no van poder aconseguir deu anys abans, i sense gaudir dels votant-s i els seus vots utilitzant constantment l’altre argument “Democràtic” com és la negació de la Independència, la il·legalitat, i la negació del Dret d’Autodeterminació, com ara, i sempre han fet.
Qualcun, ben conegut, dins dels terrenys Financer’s, va dir no fa molt, que seria convenient crear el PODEM de la Dreta, i així ho van fer, per tant van finançar generosament, a Ciutadans i fins i tot es dóna el Patètic cas que fins a un club de Futbol “Català” pobre i amb molts deutes fins i tot amb Hisenda també contribueix perquè aporti la seva “gran labor” com a polítics per destruir el català, i el nostre País, això també hem sembla incorrecte, però estan tan segurs del fet que per tenir l’èxit polític amb aquesta Espanya, Castellana s’ha d’actuar així.
I s’ha n’obliden, que algun dia els passarà a cobrar, els favors “Prestats” exactament igual a allò que li han fet a Rosa Díez i el seu partit Up i D, és inversemblant els pocs arguments que tenen per ser uns Polítics d’altura. i defensors dels seus votants
Com jo, veuen i sabem molts espanyols el que tinguin una personalitat egòlatra, i narcisista, els ” Sus scrofa domestico (una altra polisèmia) donen bon pernil, excel·lents productes derivats de l’ús totalment del seu cos,!! PERÒ NINGÚ ES FICA AL LLIT AMB ELLS, NI TAMPOC ES PARLA NI COMVIU NINGÚ AMB ELLS!!.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s