!! NO AIXÍ, NO !!

!! NO AIXÍ NO !!

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Apreuats contertulians; teniu qualcuns una tendència dedicada sempre a desprestigiar a ERC i la veritat és sorprenent, ja que pel que sembla i segons es deriva dels vostres comentaris, ningú té dret per aplicar aquella antiga reflexió que diu així“”RECTIFICAR ÉS DE SAVIS””,  i el vostre li afegiu entre línies no escrites, TRET QUE HO FACI ERC, no m’agrada el revengisme, ni el tu més, perquè és impropi de persones intel·ligents i pràctiques, però en aquesta ocasió tinc un dubte, va CDC esmenar les seves postures polítiques referent al canvi de Nacionalisme a Independentisme per intel·ligència política?, o per conveniència Política?
¿Va mentir a la ciutadania?, en la llarga etapa del Nacionalisme entès com la del !! PEIX AL COVE !!, ¿o menteix ara, en el seu paper d’Independentisme, o Sobiranisme?.
Aquesta modificació transcendental per a Catalunya, ¿pot ser desprestigiada i vilipendiada o amb una manifestació axiomàtica? En la qual tot l’univers polític tingui seriosos dubtes, Catalunya necessita Consensos, respectar les nostres diverses filosofies o tendències polítiques, i molt especialment totes aquelles que s’uneixen sota el mateix paraigua “La Independència de Catalunya de l’Estat espanyol” el contrari és restar, disminuir, dividir o destruir, aquesta eina (l’única possible) la independència, per a la Construcció d’un Nou Estat!! La República Catalana!!.
Que ens permeti administrar-nos els recursos de Catalunya íntegrament, i construir l’estat social just i necessari, gaudir ja d’un present sense pobresa, ni misèria, i un futur immediat millor que el que hem donat nosaltres als nostres fills, i que en absolut desitgem el mateix per als nostres néts, sou la generació en més de 50 anys, que heu heretat dels vostres pares, una situació molt inferior al que ells van rebre, dels seus, amb la contradicció d’estar molt millor preparats que nosaltres, amb els mateixos títols acadèmics, això és com a mini’m “inversemblant”
Deixem-nos  de voler sobresortir per sobre dels altres, oblidant a tots els ciutadans que sofreixen, governs i polítiques que ni es mereixen, ni ningú els l’ha consultat, aquest sistema NO POT NI DEU SER EL FULL DE RUTA DE CAP CATALÀ, NI DEL NOU ESTAT, i acabo dient que no tinc animo algun d’ofendre les vostres opinions, ni molt menys a cap persona, i sóc molt conscient que com sempre defugireu respondre a tot allò que pugui contradir-os, o desagradar-vos com ja heu fet amb altres contertulians, oblidant-se que del diàleg respectuós, neixen les millors idees, i la confiança més gran entre tots els conciutadans.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s