EL CORATGE I LA PRUDENCIA, NO SÓN CONTRADICTORIS

EL CORATGE I LA PRUDENCIA, NO SÓN CONTRADICTORIS

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Sr. Mas amb tot el meu respecte i admiració per la seva valentia i coratge, crec que el MH. C Puigdemont ha de continuar, per dues raons és independentista, des de fa més d’una dècada (quan CiU ni ho somiava, ni ho deia i fins i tot no els hi agradava, és a dir, no s’ha incorporat (benvinguts siguin els que ho han fet) per la pressió del poble, unit i motivat per altres partits i molt especialment per les associacions civils, i polític as, vostè m’entén perfectament.
Jo personalment crec que la feina d’incorporació de filosofies com les d’Unió, BC, Procés Constituent, Iniciativa, i d’altres que no es varen integrar, ni presentar a les darreres eleccions, és una tasca prou important, però que jo afegiria a un col·lectiu molt conservador, català, però enmig de les novetats que puguin acabar amb un ensurt, o una inseguretat, per desconeixement i la malfiança per no rebre les seves pensions en nou Estat, és a dir els jubilats, i que jo crec que aquest col·lectiu d’un milió cinc-cents mil ciutadans, que tenim a Catalunya, tots no són de parla castellana, ni d’altres orígens, que no siguin netament catalans, atès que aquest País sempre s’ha caracteritzat per ser una de les més avançades tecnològicament, i amb un teixit industrial des de sempre el més desenvolupat d’Espanya i del Sud d’Europa, per tant és ben evident que sempre hem tingut, des de la creació del sistema de Pensions en forma de repartiment, treballadors que amb les seves cotitzacions amb alimentat la tresoreria de la SS, així com els Fons de reserva i el pagament de les pensions als jubilats, i no tingui cap dubte, que tots ells voten, i n’estic ben segur que durant molts anys, l’han votat a CiU i a l’altre partit avui en un procés de dubtós final.
Això vol dir Sr. Mas, que no es pot vostè permetre el luxe de perdre un ponentege de vots que ens són imprescindibles per ajudar-nos a gaudir d’una majoria folgada.
Ara bé tant amb ells com a la majoria de la ciutadania, no se’ls pot portar a confusió amb declaracions fora de context, fora de la realitat, i molt especialment contradictòries amb el full de Ruta de JXS, encara que després convoquem als mitjans de difusió per contradir, ho aclarir les dubtes que s’han creat per tenir possiblement una incontinència verbal, perquè no s’hen oblidi, no ara toca això ni res que pugui esdevenir inconscientment un desencís a la ciutadania, ja reben prou atacs de tota mena per part del Govern espanyol i el Tribunal Constitucional, reflexionem, per no fer o dir el que “No toca”
Gonçal Bayó Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s