L’ANC AMB EL CAS D’UNA EMERGENCIA I LA CUP COM A COL-LABORADORS ÉS UN SOMNI IRREALITZABLE

ANC AMB EL CAS D’UNA EMERGENCIA I LA CUP COM A COL-LABORADORS. ÉS UN SOMNI,

!! IRREALITZABLE !!

 

assemblea1_0

logotipo de la CUP

 

 

 

Amb la CUP, modestament opino que no es pot comptar amb ells, perquè malauradament ja ens han mostrat que el seu interès per la Independència que per ells és pura””Demagògia”” mediàtica, perque el seu full de ruta és per sobre de tot, instaurar un Partit, anticapitalisme Radical, neo-marxista, i àcrata, i de tots és ben coneguda la democràcia que tenen tots aquests partits o governs de la mateixa família, (Cuba, Vietnam, Tailàndia, Indonèsia, Bolívia, Veneçuela, Corea del Nord i etc.)
La resta d’opcions, idees i filosofies polítiques, són l’enemic a batre, i destruir-lo per l’eternitat, no són en res diferents de CIUDADANOS, PP. i PSOE,””Anticatalanistes o Catalanofòbics”” com vulgueu dir-ho es el mateix, amb matisos molt diferents, de Dretes, de Centreesquerra i de Lladres.(PP).
Caldria recordar-nos a tots el que varen fer amb el període de nomenament per la Presidència de la Generalitat, el seu comportament, el seu engany amb Assemblea de Sabadell i els resultats d’un empat que ofèn a la intel·ligència popular i a la dignitat demòcrata d’un partit que pretén ser el mirall on tothom es vegi magnifica…..ment, condicionat obligat a callar i obeir i a creure de manera absoluta amb la dama de ferro (colat) l’Anna Gabriel, encisadora, ocurrent, simpàtica, correctíssima amb el terreny a curta mirada, en el cara a cara mediàtic, però, dictadora, freda, excloent, i fanàtica amb escreix, fins al punt extrem de no voler escoltar el cap de la llista de la CUP, i no voler trobar una sortida amb espiri’t patriòtic, tant necessari amb aquells moments, utilitza’n el xantatge polític als companys de partit, que no foren tan radicals, per entendre millor i objectivament quin hauria de ser l’objectiu prioritari per aconseguir una majoria al Parlament català de caràcter independentista.
Motiu repeteixo que va esdevenir un menyspreu a una majoria de ciutadans de Catalunya que si volíem i quan abans millor un govern de coalició, fort, potent i majoritari, i no una imposició irracional motivada per al seu ideari, exclusivament amb l’eufemisme de ser una part del seu programa electoral, això també es va veure reflectit amb la dimissió d’una part de la cúpula de poder de la CUP, així com de l’acte de diputat del Sr. Antonio Baños, (Independentista, neo-comunista, catalanista i demòcrata per devant de tot.
Varen enganyar-nos a mi el primer, fins i tot vaig anar a l’acte de cloenda de la campanya electoral a Badalona, (invitat per al meu mestre Ramón Cotarelo) i vaig departir amb ella una estona, però allí tanmateix va començar el meu desencís i la meva ignorància de la veritable personalitat, i filosofies polítiques, no per ser diferents, ja que coincidia amb moltes de les seves proclames, però no podia admetre la radicalitat i la desobediència per concepte, i defugin de la raó, per imposar la norma, després ja hem vàrem veure el seu Full de Ruta, això si embolcallat amb l’estelada i la Independència, però pura fal-lacia,
Ara crec que tots som coneixedors, del perill de fer-los confiança, per una simple raó, no volen ni mullar-se per res, ni amb ningú, per aquests motius no volen formar part del Govern, ni contribuir amb la seva presencia i participació política en un sol grup, divers i plural, però unit i fort per aconseguir la força per arribar a ÍTACA, de la que s’en omplen la boca, i tenen el pensament i el cor buit de cap sentiment catalanista i Independentista.
Jo els respecte, i com deia Voltaire, lluitaré fins a l’infinit perquè puguin seguir d’ien, creien i sent un partit polític, amb plena llibertat, de expressió de la seves creences i objectius polítics, però mai compartiré, amb ells ni les seves idees, o les seves formes, ni la traïdoria a Catalunya i als catalans, (res a veure amb el altres partits), es solament un problema de engany al poble a la comunitat de tot el Pais, que es tant nostre com de ells.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s