FINANCIAL TIMES, I CATALUNYA PER ELS ESPAIS SIDERALS.

FINANCIAL TIMES i CATALUNYA per els ESPAIS SIDERALS

 

VILAWEB.CAT

El Financial Times ha reconegut Catalunya com la millor regió europea per invertir al sud d’Europa el 2016 i 2017 en el seu informe fDi European Cities and Regions of the Future 2016/2017, que les multinacionals utilitzen per estudiar futurs projectes d’inversió empresarial. A més, Barcelona se situa com la primera del rànquing de les millors ciutats d’Europa per captar inversions, segons ha informat el Departament d’Empresa i Competitivitat. El baròmetre destaca l’estratègia de Catalunya a l’hora de captar inversions estrangeres –mitjançant l’agència Catalonia Trade & Investment- i el clima empresarial del país. D’altra banda, Barcelona situa com la millor ciutat per captar inversions estrangeres.
Per darrera Catalunya, hi ha la província d’Istanbul, la Comunitat de Madrid, la Llombardia i el País Basc. El secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, ha recollit aquest dimarts el premi que acredita aquest reconeixement a Cannes en el marc del congrés MIPIM.
A més, l’estudi situa Barcelona com la ciutat número 1 en el rànquing de ciutats amb la millor estratègia de captació d’inversions estrangeres. Subratlla l’aposta per les infraestructures i la seva presència digital.
Per elaborar aquest rànquing, la divisió FDI Intelligence del Financial Times recull informació de 300 ciutats i 150 regions en sis àmbits: el potencial econòmic, l’ambient laboral, la rendibilitat, les infraestructures, l’entorn de negocis favorable i l’estratègia de captació d’inversions estrangeres.

VILAWEB.CAT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s