EL DIA DE LES PERSONAS AMB SEXE FEMENÍ

 

EL DIA DE LES PERSONAS AMB SEXE FEMENÍ

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2

Mis humildes reflexiones, sobre los seres humanos de sexo femenino, y la falta de respeto que se les tiene, por quienes no somos nada sin ellas, las personas con sexo masculino.

 

El sempre apreuat i admirat Carles Capdevila, Director fundador del diari Ara, una vegada més reflecteix una situació que els que hem pogut gaudir d’una gran col·laboradora, no podrem mai caure amb el greuge de menyspreu i l’oblido per cap persona, pel fet que sigui de sexe femení.
És evident que sense el seu esforç i el seu treball incansable, o molt millor dit els èxits obtinguts, dels quals per sort o les circumstàncies, hem format part dels dirigents d’Empressas, o de qualsevol activitat directiva, avui després d’11 anys de jubilar-me no m’he oblidat mai de totes les que vaig tenir el plaer d’escoltar i aconsellar-me, ajudar-me, i donar-me una seguretat total i absoluta, de tots els detalls que havia de recordar així com informacions complementàries que eren indefugibles per aconseguir els millors resultats de les gestions en curs.
Això amb la meva vida professional, però al que respecte a la meva vida privada sóc dels que he tingut la sort o el destí de poder compartir amb una persona del sexe femení, la meva vida, l’amor més profund que mai i gaudit amb ningú des del moment que la vaig conèixer, un amor que possiblement amb el que ara diré costarà per qualcuns d’entendre, per a mi és i ha sigut diferent del que jo tinc per als meus fills.
Val a dir que si mil vides tingués, mil vegades la donaria per ells, excepció del fet que no fóra necessària per a la meva companya, ara fa ja arreu de 52 anys que la vaig conèixer i compartir tots dos junts un camí fins al darrer moment en què el destí ens separi per anar a l’infinit desconegut.
Moltes vegades vaig caure amb el monumental error, de no veure el que la naturalesa hem va donar a la vida d’un nen, jove i adult, fins al moment en què la vaig conèixer i que m’ha donat la millor vida espiritual, familiar, anímica i personal que tots els éssers humans en es imprescindible, no vull caure amb l’estereotip d’allò que es diu “Rere un gran home, sempre n’hi-a una gran dona” perquè al meu modest entendre, per a mi és al contrari,!! Rere una dona es fa un gran home!!
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s