EL SILENCI DELS INDEPENDENTISTES.

EL SILENCI DELS INDEPENDENTISTES

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2


Estimats amics, no és tracte del respecte, mai n’hem tingut per la part dels governs espanyols, això per al meu entendre és molt més fort, nosaltres ara ja ni comptem com a vassalls, o colons, (de les seves terres), no ara som els enemics més ferotges que mai ha tingut el Regne d’Espanya, som l’enemic a batre, sigui com sigui, un vell refà espanyol diu “A EL ENEMIGO, NI AGUA “.
Això tindria que fer-nos reflexionar amb en el sentit, de fer i no dir, del fet i amagat, de no ser esclaus de les nostres paraules (parlant el que és just i necessari), i esdevenir els propietaris de les nostres, idees, dels nostres pensaments, dels nostres sentiments vers el governs espanyols, i de la nostra lluita per la Llibertat i la Independència.
El volcà sembla adormit, dins les entranyes de la terra, però quan esclata arrasa tot el que troba i deixa la lava (la sang de la seva força),!! La Independència hauria de tenir com a mestre, el Volcà, el seu silenci, i l’explosió del mateix !!.
La intel·ligència d’ençà que  el ser humà va poblar la terra, ha sigut més efectiva i punyent, quan menys soroll feia
Gonçal Bayó i Canut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s