ELS ACORDS PSOE & CIUDADANOS SÓN BONS?

ELS ACORDS PSOE & CIUDADANOS SÓN BONS?

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

                           ELS ACORDS PSOE & CIUDADANOS SÓN BONS?

He llegit avui un comentari, que té un alt grau d’ironia, que deia que l’acord del PSOE amb CIUTADANS, servia per a tot, inclusivament per evitar la “caiguda” del cabell.
Crec que més que per evitar la caiguda del cabell, la qual cosa va a servir és per demostrar, una vegada més amb llum i taquígrafs la “Caiguda total” en la intolerància, en la ignorància (com els del PP) i en la falta de democràcia, que tenen en general tots els partits Nacionalistes compulsius espanyols, ells diuen i pregonen que cal respectar la diversitat d’opinions, el mestissatge, dels temps nous de la política a Espanya, de la negociació, i el consens, d’unir-se pel que és comú a tots, per negociar després pel que ens separa.
La desraó de las línies vermelles que diuen no tenir ?, que no és cert en el meu modest entendre n’hi ha dos i molt importants, la primera Catalunya, la segona la prohibició d’acceptar les diferents Nacionalitats de l’Estat espanyol, greu ignorància de la realitat, existent i latent, i hi ha una altra raó en la seva manera d’entendre la democràcia que no és una altra que la tan gastada frase, No a la il·legalitat, i a la no acceptació i el respecte de les lleis que ens marca la Constitució intocable i inamovible espanyola.
Oblidant que les lleis i el seu respecte es guanyen, però mai s’imposen i deuen ser flexibles, i adaptables als canvis i a les demandes socials. Aristòtil gran defensor de la “Prudència”, pensava que era una de les majors i més benvolgudes virtuts, deia; ” POC VALOR ÉS COVARDIA, I MASSA VALOR ÉS TEMERITAT, Sr. Pedro Sánchez analitzi el sentit de la frase, abans de pactar amb qui gens li aportarà, com a mostra del seu valor davant el risc del previsible, perquè tenir la falta del valor just i necessari per escoltar i acceptar la democràcia i un dels seus principis fonamentals, les Urnes i l’acceptació dels seus resultats que en ella es donin és una temeritat.
La voluntat majoritària d’una part del Poble, si hagués tingut el valor per acceptar-ho (no per votar-ho amb un si), de ben segur que avui hagués obtingut els 163 vots, que evidentment no són la majoria que el bipartidisme ha obtingut en altres ocasions, PERÒ QUE LI HAGUESSIN SERVIT per governar consensuant, i negociant, pot ser, però el que si està claríssim, és Que vosté. I solament vosté, hagués donat vacances definitives i lliurat al poble espanyol del Sr. Mariano Rajoy i els seus sicaris.
Aquesta possibilitat no crec que avui sigui viable i una altra raó perquè aquest poble que normalment menyspreen o obliden massa vegades, té memòria històrica i recorda que sempre que un dels dos partits ha tingut la majoria absoluta, Sempre, dic i repeteixo sempre han ordenat i manat el que més els ha interessat als seus partits, SENSE DIALEGS, NEGOCIACIONS O CONSENSOS, que ara sol·licita com un captaire, i d’una forma vergonyant
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s