PACTES PSOE/PODEMOS, A CANVI DE QUÉ?

PACTES PSOE/PODEMOS, A CANVI  DE QUÉ?

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Una vegada més el meu gran Mestre, Ramón Cotarelo, ens dóna una imatge real de l’actual situació política d’Espanya, però jo en aquest article que senyaleu,  (Seducir al Seductor) i trobo un missatge subliminal com és el referent al possible pacte entre PSOE i PODEM, tan bon punt es refereix a la condició d’incloure en el pacte, el Referèndum a Catalunya, i la constatació del que tots creiem i sabem que succeirà, si realment s’arriba a signar el pacte, ja que això no significarà que el PSOE, oblidi els seus principis i desitjos d’aquest nacionalisme, i patriotisme constitucional, incapaç de reconèixer, altres nacionalitats, ni altres llengües, ni cultures que no siguin netament i únicament castellanes (espanyoles) i en conseqüència s’ajornarà, i per quant temps? Sine-die?, el Referèndum a Catalunya, una veritable poma d’esplèndid aspecte, però amb un contingut altament perjudicial per a Catalunya pel seu verí polític, així com per la seva letal destrucció de la realitat i els drets de Catalunya, ni tenen, ni tindran mai el beneplàcit del PP ni els seus vots afirmatius per fer aquest canvi, o modificació o supressió de la Constitució Espanyola, vital per poder fer un referèndum vinculant, ni a Catalunya, ni en cap de les altres nacionalitats (no reconegudes pel Regne d’Espanya).
Pel tant que els Srs. de Barcelona en Comú, Domènec, Coscubiela, Franco Ravell, Ada Colau junt amb d’altres, deixin de marejar la perdiu, pensin ja que tenen suficients coneixements, la majoria d’ells per poder fer-ho, així com la necessària intel·ligència política, per d’una vegada per sempre tocar amb els peus en el sòl de la veritat, de la realitat política i de la conveniència millor per a Catalunya, oblidant per complet els interessos partidistes (mereixedors de tots els meus respectes) molt aliens de la majoria de catalans, si realment són o volen ser sobiranistes o fins i tot Independentistes, conta’n amb tota la seva diversitat i pluralitat de militants, simpatitzants de Barcelona en Comú.
No puc creure’m que tinguin aquesta miopia política característica dels partits espanyolistes, i no siguin capaços de veure de manera objectiva, que no els deixen una altra sortida, que no és d’altra com la de; seguim com fins ara i des de fa de ja 40 anys, sense haver acabat la transició, ni amb la voluntat d’acabar-la, mai ja que això significaria aquest canvi “No Nat”, per allò dels drets adquirits.
El partit en el poder fins ara el PP, no s’ha pronunciat favorablement per aquest canvi anunciat per tant per PSOE, com per CIUTADANS, amb diferents matisos i solament coincidents en cinc punts, tots ells proposats i sense excepció possible pel Sr. Albert Rivera, dits en viu i en directe, i reforçant amb el seu suport i els seus vots el pacte en qüestió, i per descomptat negant amb rotunditat per ambdues parts, ja no el referèndum impossible (des del punt de vista jurídicament parlant de les actuals lleis espanyoles), sinó ni tan sols la possibilitat de parlar o negociar la Independència de Catalunya de l’Estat espanyol, l’eina imprescindible, per fer el canvi a Catalunya i amb això la Construcció d’un Nou Estat, La República Catalana.
I amb tota probabilitat l’inici esperat, desitjat i manifestat en les últimes eleccions espanyoles del passat 20/12/2015, en alguna forma i manera per l’electorat espanyol, donant pas a altres opcions i partits nous en el panorama polític de l’Estat.
Dit això vull expressar el meu desig i n’estic totalment segur que, el de milions de catalans per fer la darrera reflexió vers els moments actuals, fins i tot considerant la possibilitat de noves eleccions de l’Estat aquest juny d’enguany, així com les possibles correlacions i resultats probables siguin quins siguin, el tema citat en paràgrafs anteriors continuarà exactament igual, mai s’hi ha aconseguirà les dues terceres parts del Parlament espanyol, ni la majoria del Senat, per arribar al somni del Sr. Domènec i la Sra. Colau, ni el pregonat per Podemos (amb la intenció d’obtenir el màxim de vota’ns i vots a Catalunya, Galícia i el País Basc) però evidentment sentin i pensant com a Patriotes Constitucionals, espanyolistes disposats a votar en contra del nostre Procés.
Ara és l’hora de fer una mirada cap aquest present, pensant en el futur immediat i per sempre, Srs. Domènec, Franco Ravell, Coscubiela i Sra. Ada Colau, fen aquest pas tan simple i intel·ligent a la vegada com és el de participar amb el Procés que és de totes i tots, que és per millorar aquestes classes més colpides (i que tots volem que així sigui) per la situació des de ja fa set anys, de la crisi que n’ha portat la política econòmica neo-liberal imposada per als governs de l’Estat espanyol.
Ara és l’hora de fer el canvi real, el de fer la Pàtria de tots i per a tots i comuna amb tots.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s