LES CONSEQÜENCIES DE LA VAGA AMB MOTIU DEL MWC A CATALUNYA.

Les conseqüències de la Vaga de transports amb motiu del MWC

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2

Les conseqüències de la Vaga de transports amb motiu del MWC

Alguna cosa haurien de dir els gestors de TMB, Sindicats, Ajuntament, Alcaldessa, i Govern, aquest certamen sempre ha tingut moltes núvies, i nosaltres enemics en l’altiplà, ara a quants treballadors, negocis, autònoms, indústries serveis perjudicarà aquesta tremenda irracionalitat, de no saber, o no voler trobar acords, diàleg.
I  dels efectes col·laterals, ni de la gravetat dels mateixos per a tots els catalans, sense deixar mai de reconèixer el “dret a la vaga”, de la mateixa manera que no es poden oblidar dels drets dels altres, perquè no dir-ho de tot un País, que necessita el reconeixement en tots els órdens, i per descomptat en la tecnologia i la protecció de totes les seves indústries, relacionades totes elles amb la creació de més riquesa nacional, així com de possibles nous llocs de treball, que molts dels nostres joves tecnològicament ben preparats, han d’anar en la seva cerca fora de Catalunya.
Pensar i creure per un sol moment que el Govern “en funcions” no aprofitaria l’ocasió després del desvergonyiment del Director General del MWC, als nostres dirigents polítics, motivat  pel punyent tema de la vaga de transports públics,  per a llançar una “Opa” és d’una ignorància supina, tot val per destruir la nostra marxa cap a ÍTACA.
Gonçal Bayó i Canut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s