!! UNA ALTRE VEGADA EL TEMA DEL MASCLISME !!

UNA ALTRE VEGADA EL TEMA DEL MASCLISME

 

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2

UNA ALTRE VEGADA EL TEMA DEL MASCLISME.

 

La veritat és que no acabo de voler entendre, els comentaris sexistes (ho dic amb el màxim respecte), el tema és tan greu que evidentment ens podem fer moltes reflexions, comentaris i fins i to ignorar-ho. Perquè no es tracta d’efectivitat, o capacitat, per dir o repetir-ne quelcom del que sempre es diu, ni de bon tros, el que es tracta llisa, clarament i rotundament no de les capacitats, ans de voler ignorar-les, i el motiu és únicament el del sexe de les persones.
Gran part de la nostra civilització de sempre i d’ara ho considera un axioma, no paga la pena fer-ne més comentaris, però si això no, és suficientment aclaridor, li afegim més qualificatius, tots pejoratius i discriminatoris, tenim coneixement d’uns quants que a mi hem deixa’n astorat.
No podem caure amb l’error d’anomenar-los bé en paraules o encara pitjor per escrit (no crec necessari engreixar la bèstia) del menyspreu, injúries, mancança de la realitat, ignorància, per al que normalment té una escala de valors de molt més qualitat i humanisme, que l’altra part diferent del sexe de les persones és a dir el masculí.
És fàcilment comprovable, analitzem i veiem estadístiques, ¿quantes Persones de sexe femení tenim actualment a les facultats, a les escoles d’elit?, quines són les seves qualificacions?,  quines ocupen els primers llocs d’eficiència en totes les formacions academiques?,  des del primer moment d’anar a l’escola ?, quantes (Qom-Laude) reconegudes?, per a dir i fer un petit esborrall de la realitat, però si ens mirem l’altra cara de la moneda, aquí s’acaba la realitat, les persones amb sexe masculí, tenen un salari més gran que les persones de sexe femení, millors càrrecs, existeixen més directors, d’empresa, que directores, més càrrecs i dirigents polítics, la paritat amb els llocs de treball, amb les activitats de qualsevol tema és inversament proporcional al nombre de persones a tot el món del sexe femení.
¿Per què?, per la nostra educació diferenciadora i discriminatòria per raó exclusivament del sexe, tot la resta és una excusa, que ja neix amb l’inici dels éssers humans i es fa ja un greuge de lesa-humanitat, en dir-nos que les fèmines esdevenen d’una costella del mascle.
Aquesta és la primera, discriminació que es fa d’un ser humà amb funcions vitals diferents (Les de poder reproduir-nos), i no és l’unica,  fem-li un ull a d’altres, i sempre tenim com herència el fet anomenat anteriorment, el sexe de les persones, per exemple; com eduquen als infants?, que entenem apropiat per als uns i impossible per les altres?, jocs, vestits, joquinès, treballs domèstics, etc., etc.?, l’església ha esdevingut des del primer moment el cordó umbilical amb la discriminació, del sers humans, per al sexe, el color de la pell, el coneixement, les ciències, activitats, societat, etc., etc., no volem considerar exclusivament que elles, són persones amb hormones diferents quantitativament i estructuralment,

!! Però mai inferiors al sexe masculí!!.

Gonçal Bayó i Canut
Aquesta és la primera, discriminació que es fa d’un ser humà amb funcions vitals diferents (Les de poder reproduir-nos),  fem-li un ull a d’altres,  i sempre tenim com herència el fet anomenat anteriorment, el sexe de les personas, per exemple;  com eduquen als infants?, que entenem apropiat per als uns i impossible per les altres?, jocs, vestits, joquinès, treballs  domèstics, etc., etc?,  l’església ha esdevingut des del primer moment el cordó umbilical amb la discriminació, del sers humans, per el sexe, el color de la pell, el coneixement, les ciències, activitats, societat, etc., etc., no volem considerar exclusivament que!! són persones amb hormones diferents quantitativament i estructuralment,
!!Però mai inferiors al sexe masculí!! .
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s