!!RACIONALITAT ÉS A ENTENIMENT COM INOPORTUNITAT ÉS A VAGA!!

!! RACIONALITAT ÉS A ENTENIMENT COM INOPORTUNITAT ÉS A VAGA!!

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2

 Estic totalment d’acord el dret de vaga, és una de les bases indefugibles de la democràcia, però certament també ho és el bé col·lectiu, el de protecció dels drets dels altres, i un d’ells el del treball, i de protegir la seguretat i el benestar de tota la comunitat d’un País, de la “racionalitat i del coneixement de la realitat”, si els sous són de misèria, si els contractes de treball són onerosos de tota mena (que és cert) ho són per a tot el País, excepte per als corruptes, grimpes, i oportunistes.
I amb tots els meus respectes si aquesta és la realitat que ho és, una vaga deu ser coactiva, és a dir una Vaga General, per la raó que a tots ens afecta i no d’un col·lectiu el qual aprofita la circumstància més perjudicial per tots els ciutadans de la metròpoli, així com del prestigi d’una ciutat, ho com d’una regió, dels que aquí tenen el seu treball, (que no són ni molt menys tots habitants de la gran ciutat) els que esdevenen beneficiats del seu major desenvolupament, que significa riquesa per tots i no sols el benestar per una minoria, i no hem d’oblidar el dany que se li fa a Catalunya, !! QUÈ SOM TOTS!!.
Convoquin una Vaga General amb totes les forces sindicals, treballadors, i fins i tot polítics i partits, els asseguro un èxit rotund en favor de tots, jo tingueu per segur, m’apuntaria immediatament a negociar, amb defensa de la raó i amb la força del Poble, però mai amb les meves raons i en contra del Poble i del País, i haguérem de veure el rerefons d’aquests greu problema, si té els pares i oncles, interessats a captar d’altres objectius, totalment aliens dels que motiven la vaga, o bé a dins del govern espanyol i el seu desig de destruir i mai de construir res aquí a Catalunya, ho dic (per al moment escollit) i per la qüestió de la importància cabdal arreu de tot el món, que aquest certament té i perquè no dir-ho per poder gaudir de tot el que significa, reporta i dona el MWC, l’any 2014va significar la xifra de 460 milions de €, per aquesta raó i per la gran ajuda que ens donará amb les nostres Industries de alta tecnología, i  per les TIC. per aquest motiu es avui una de les firas més importants dins dels mercats de la tecnología universal.
Per fer vagues recorden que l’any té 365 dies hàbils per poder encabir aquesta vaga, oblid-anse de l’espectacularitat i del ressò que pugui gaudir, per què és evident que pot portar-nos a resultats greus i punyents, indiscutiblement per tots els ciutadans catalans. visquem a om visquem, cal recordar-nos?, als que no vivim a Barcelona, que les vagues especialment les relacionades amb els mitjans de tota mena i molt especialment. les dels transports públics ens afecten arreu del País i a tots els seus ciutadans?

Vagues; !! rotundamdent Si, Racionalitat també !!.

Gonçal Bayó i Canut
I amb tots els meus respectes si aquesta és la realitat que ho és, una vaga deu ser coactiva, és a dir una VAGA GENERAL, per la raó que a tots ens afecta i no d’un col·lectiu el qual aprofita la circumstància més perjudicial per tots els ciutadans de la metròpoli, així com del prestigi d’una ciutat, aixi com d’una regió , dels que aquí tenen el seu treball, ( que no són ni molt menys  tots habitants de la gran ciutat) i esdevenen beneficiats del seu major desenvolupament, que significa riquesa per tots i no sols el  benestar per una minoria, i no hem d’oblidar el dany que se li fa a Catalunya,!! QUÈ SOM TOTS!!.
Convoquin una Vaga General amb totes les forces sindicals, treballadors, polítics i partits, els asseguro un èxit rotund en favor de tots, jo tingueu per segur, m’apuntaria immediatament a Negociar, amb defensa de la raó i amb la força del Poble, però mai amb les meves raons i en contra del Poble i del País, i haguérem de veure el rerefons d’aquests greu problema, si té els pares i oncles, interessats en captar altres objetius, totalment aliens dels que motiven la vaga,  o bé a dins del govern espanyol i el seu desig de destruir i mai de construir res aquí a Catalunya, ho dic (per al moment escollit) i per la qüestió de la importància cabdal arreu de tot el món, que aquest certament té i perquè no dir-ho per poder gaudir de tot el que significa, reporta i dona el MWC, la fira més important avui dins del mercat Universal.
Per fer vagues recorden que l’any té 365 dies hàbils per poder encabir aquesta vaga, oblidanse de la espectacularitat i del resso que pugui gaudir, per que és evident que pot portar-nos a resultats greus i punyents, indiscutiblement per tots els ciutadans catalans. visquem a om visquem, cal recordar-nos?  als que no vivim a Barcelona, que les vagues especialment les realcionades amb els mitjans de tota mena i molt especialment. las dels  transpors publics ens afecten arreu del País i a tots els seus ciutadans?
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s