!! LA SRA. ADA COLAU I LES SEVES FICADES DE POTA !!

!! ADA COLAU I LES SEVES FICADES DE POTA!!

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

El Poder és destructiu, i Molt més nociu, si qui ho exerceix és una incompetent, sectària, i sense cap cultura política succeeix el que succeeix (el no voler fer els Jocs Mundials del Patinatge a Barcelona és un bon exemple), i si per afegiment no té una majoria que la sostingui i hipotèticament la pugui condicionar o controlar, succeeix que llavors qualsevol fet que causi, moviment en els mitjans de difusió, i de comunicació, els dóna una part de la força que no tenen en el seu mandat (rebut de la voluntat del poble), i aquesta força que no tenen la reverteixen en la seva minvada intel·ligència política i a creure més en els seus recels, incongruències, i ideologies partidistes, ineficàcia i odi, per la qual cosa sigui superior a ells o a la seva voluntat.
No ho oblidem i pensem en les pròximes eleccions, en lloc de deixar-nos enganyar, per la demagògia populista, recordem aquell vell refrany “MOLT SOROLL POQUES NOUS”, és a dir”” moltes promeses, cap resultat””, els que l’han votat (amb el meu major respecte per tots ells), els van enganyar amb promeses exemptes de realitat i molt menys de fiabilitat, i que ara amb aquesta improcedent decisió, per mil i una raons, solament volgués recordar-nos a tots amb les excuses menys acceptables per la manca d’objectivitat i l’excés de subjectivitat personal, a tots els ciutadans que són els que més resultaren agreujats, els més perjudicats, sense cap mena de dubte, el poble llis i pla, el de les hipoteques, fills, deutes i estretors mensuals i permanents, i també a!! ELS QUE LA Votant!!
Esdevindrem als que ens llevaran la possibilitat de poder treballar, o trobar un treball, de poder treure una mica el cap del pou, creieu que ella amb la seva demagògia política i gens negociadora, i si molt intimidatòria com ho feia abans, aconseguirà compensar aquesta realitat perduda, No i rotundament No, igual que tampoc ho farà per aconseguir la negociació de la VAGA DEL METRE I AUTOBUSOS, i la possibilitat que aquest Congrés, amb innombrables núvies i ofertes, decideixi sancionar-nos amb rescindir el contracte amb la Ciutat de Barcelona.
La Fira i tots nosaltres els més de quatre milions de la nostra metròpoli, negocis, restaurants, serveis, treball, i més treball per al prestigi i la imatge de la ciutat a tot el món i el treball que ens beneficia a tots des del ser més humil al més elevat econòmicament, i a LA DIGNITAT COM A CIUTAT I PAÍS, ara podem dir de:!! Aquelles pólvores (la Votació de la Sra. Ada Colau), Aquests Llots de la misèria!!, és el premi del populisme polític que ara domina a un gran part dels nous polítics, o aprenents de política.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s