EL SOMRIURE D’UNA DAMA, MURIEL CASALS.

 EL SOMRIURE D’UNA DAMA, MURIEL CASALS

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

ARA MÉS QUE MAI, ELS CIUTADANS AMB EL SOMRIURE DE MURIEL,HEM DE LLUITAR COM ELLA HO VA FER PER NOSALTRES I PER CATALUNYA.

Jo no vaig a desanimar-me, ni vaig a tirar la tovallola, al ring, donant-els com a vencedors, participo en totes les manifestacions, conferències, xerrades i esdeveniments, que m’assabento i puc, tinc un bloc, on he rebut en menys de 8 mesos, més de 2.500 visites, des de tota Espanya, alguns dels EUA, d’Anglaterra, França, i ho dic modestament, però ho faig.
Escric articles en un periòdic digital, en Word-Press, en els Blocs del meu partit, rebo els de Ramón Cotarelo i li envio algun dels meus, i llegeixo tots els de Suso del Toro, i de molts d’altres, en fi amb gent que està molt per sobre dels meus coneixements en els mitjans i en l’escriptura, utilitzo les meves experiències, coneixements intel·lectuals, la meva formació Acadèmica, i professional, contertulià, habitual en Facebook, insisteixo humilment, i modestament parlant, no tinc res per al que Jo pugui presumir, però si molt pel que poder lluitar, i ho continuaré fent als meus 78 anys, ningú excepte la Sra. de la dalla m’ho podrà impedir.
I em poso al teu costat amic contertuliá, i a la teva disposició per seguir llaurant i sembrant la veritat de la nostra lluita civicament i pacíficament, no ho dubtaré ni un segon, per aquest futur, que ja no tinc, però si els espera als meus fills i néts, fem un treball d’informació, sense voler donar lliçons a ningú, escoltant, per millor comprendre i saber respondre o rebatre, però amb aquest somriure en els llavis i en la nostra ment, com ho feia la Muriel Casals.
Utilitzem tots els mitjans que estan al nostre abast, Internet, Mails, Facebook, Twitter, WhatsApp, parlem amb altres ciutadans, despertem els somnis induïts que tots tenim, amb intel·ligència, amb un somriure, d’igual a igual, amb perseverança, constància i amb la dedicació i el temps de què puguem trobar i dispensar, amb unió i buscant col·laboració, i per descomptat amb l’exigència deguda cap a aquells que els varem votar.
EM TINDRÀS Al TEU COSTAT VOLGUDA/O CONTERTULIANA/O, ARA I SEMPRE, PER PORTAR EL MISSATGE QUE TANT ENS PREOCUPA, EL QUAL I COM BEN TOTS SABEM, NO HO PODEM DEIXAR EN EL CALAIX DELS RECORDS, ELS NOSTRES SUCCESSORS ENS HO AGRAIRAN.
GONÇAL BAYÓ I CANUT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s