NO VOLEM PERDRE ” MÚSCUL ” PER EL ACONSEGUIR GUANYAR EL PROCÉS

 

NO VOLEM PREDRE “MÚSCUL” PER ACONSEGUIR GUANYAR EL PROCÉS

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Benvolgut amic no nego, ni negaré les teves raons que són realment oportunes el fet de fer-les, no estem veient mitjançant els mitjans, i per descomptat majorment per est, els anuncis d’esdeveniments en diferents llocs i amb diferents contertulians, o conferenciants com des de molt abans del 27/9/2015, no veiem a Súmate, a Òmnium, i molt poc a l’ANC, ni manifestacions de la AMI, i si parlem de l’actualitat, tampoc gens de JXS, ni de la CUP ni de la nova marca de CDC, raons com ets un home molt informat, no les vaig a citar, n’hi ha? “hailas” per què?, caldria reflexionar molt el perquè, i de ben segur que ni a tu ni al mi no ens agradarien la majoria de les respostes, ni de les raons, però això no ens lleva el nostre dret de la llibertat d’expressió com el nostre deure i exigència, a tots aquells que ens van demanar col·laboració, diners, temps i dedicació, per aconseguir un objectiu amb matisos diferents, i idees comunes, “Aconseguir la Independència per a Catalunya”.
Dit això permetem que faci una reflexió, clara i llisa, sense animo d’ofendre a ningú per res, aquesta manera de pensar i de dir, o potser expressar-me i fer reflexions, ja m’ha passat factura, “bloqueandome” per part d’amics i contertulianes, i companys d’activitats en un grup, que tenia com a pedra fonamental en els seus estatuts el “Apartidisme” la Unitat d’un col·lectiu de ciutadans catalans, procedents d’altres orígens, i amb una altra llengua materna, res és totalment cert, ni tampoc veritable, solament ho són els resultats obtinguts per la nostra voluntat, esforç, lluita, dedicació, afegint el nostre temps i de vegades diners.
Però pel que sembla l’obtenció de càrrecs polítics, en diferents institucions (no parlo d’un solament, sinó de varis i alguns de veritable importància), aquests s’han sortit del context activista, pel canvi a polítics professionals, i això indubtablement ha reduït les seves activitats de la militància popular, de les xerrades, dels col·loquis, de les conferències, ¿els segueix algú dins de les seves anteriors activitats?,  ¿han sabut delegar?, o s’ha fet com sempre ha estat així, en la nostra pell de Toro, amb la “Endogàmia” tradicional, o el “Nepotisme”, i molts d’ells en el seu narcisisme i en l’ego patia del,!! Jo mano, Jo decideixo!!.
Alguns que avui estan en la política i que hem seguit (Jo personalment amb el meu major respecte i admiració), dia a dia en Facebook, amb les seves frases, de fort contingut, veraços, enginyoses, i sempre punxants, han desaparegut, i ni tanta siquiera ocupen el lloc pel qual van ser votats (anar de número 1 en la llista i per conseqüència, en la seva activitat parlamentària,  “que no va”). Ho vèiem a diàriament com tu molt bé dius en els nostres murs, en els mitjans, en els esdeveniments, xerrades, manifestacions, ara molt poc, o gens, han desaparegut les seves magnífiques frases, els seus comentaris de text curt i llarg contingut.
Gens,  res  ¿què ha passat?,  ¿han aconseguit el que buscaven, valguen-se d’on militaven o col·laboraven?, ¿ perseguien una fi, sense importar-los els mitjans, com a Voltaire?
La paradoxa és que totes les Entitats, i Associacions, demanen ara i sempre que més ciutadanes/as,  que es facin socis, militants, però de pagament, afegint que els són imprescindibles obtenir més mitjans, per poder fer més treball de captació de “Múscul” com tu en manifestaves. Això està molt bé, però és molt fàcil que la gent es confongui o caigui en l’error de pensar i creure, en una qüestió de confiança, en el sentit què faran de nou, valer-se del seu càrrec per promocionar-se, és a dir senzillament seran uns “grimpes”?
Aquest era el motiu del perquè deia i mantenia la meva postura, que només els ciutadans, és a dir el Poble havíem de participar més i en major número i amb una Unió absoluta en defensa de la nostra voluntat majoritària a arribar a la Construcció d’un Nou País, però sense deixar de costat la principal eina per poder fer-ho la”” INDEPENDÈNCIA””, perquè un es pot arribar a creure, que”” ells ja han aconseguit els seus objectius””, però nosaltres no hem aconseguit els nostres, i som més del 80% dels ciutadans de Catalunya els que esperem aconseguir el mitjà, o els mitjans per poder expressar en unes votacions vinculants i amb una pregunta binària, la qual cosa la majoria vol i persegueix, de manera clara i contundent, per evitar per sempre aquesta dicotomia identitària, Espanyols Lliures, Units i Democràtics o Catalans Independents i lliures amb una democràcia total, i un enorme possibilitat de poder ser un dels països capdavanters d’Europa.
!! Aquesta deu ser la nostra reclamació constant als polítics, que vulguin representar-nos, pel mandat democràtic atorgat, per la sobirania del País, és a dir del poble, pel poble i per al poble !!.
Tenim exemples molt recents de Països que han aconseguit els seu destins polítiques per la força indestructible del Poble Unit, l’ajuda d’entitats i associacions cíviques, sense tenir polítics professionals, però plenament involucrats amb el poble i la seva voluntat de llibertat, i no ens deixem enganyar per la ignorància, amb poblacions d’identitats, orígens, llengües i cultures diverses, i en alguns casos les més dominants en tots els órdens, Poder, Riquesa, Política, Comandaments, Dirigents, Cossos de seguretat, Exercit, és a dir pitjor que nosaltres, que no vam tenir tancs, ni l’Exercit vigilant i impedint les nostres manifestacions, com per exemple a ells la Via Bàltica, i que el i van costar morts, ferits, repressions de caràcter violent, però van aconseguir convèncer a molts dels seus contrincants perquè votessin Llibertat i el desig de compartir un nou País, de tots, per a tots sense exclusió (en alguna d’aquestes repúbliques van coincidir fins a quatre llengües, cultures i costums, Finès, Letó, Rus i Polonès, i ho van aconseguir el poble, els seus ciutadans, aquest és un exemple a seguir.
(si voleu més informació al meu bloc la trobareu)
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s