¿ Quo Vadis CUP?

¿QUO VADIS CUP?

logotipo de la CUP

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Vaig dir que no tornaria a parlar de ningú de la CUP, però no creia, malgrat la manca de coneixements polítics de qualcuns de la seva cúpula executiva, que foren capaços de ser tan exageradament destructius per Catalunya i els catalans.
Una altra vegada torna’n a dir-nos a tothom, que són la clau de volta de Catalunya, i ens amenacen en les penes del boicot al govern de la Generalitat polític, si no fem i obeïm les seves proclames i consignes, que no tenen res de socials i encara menys d’Independentisme, són purament comunistes, àcrates i anti-tot el que no surti dels seus caparrons, deels seus recels, i de l’odi acumulat que tenen a causa del seu complexi d’inferioritat tant personal, com polític, això si amb l’excusa que ho han de consultar a la assemblea, una fal·làcia ates com varen respondre l’executiva i un grup selecte d’ideòlegs del partit, disfressats com a caps territorials, la veritat és que no volem escoltar perquè no saben com hi han de contestar en enfront de la realitat, que a tots ens a tenalla, i que estan fora de les seves filosofies marxistes, l’únic argument que volen i saben utilitzar, quan ja fa temps s’han deixat de cantó, per la seva irrealitat, ineficàcia i manca d’actualització i acceptació a escala universal.
Diuen constantment que ells són els veritables defensors del poble, de vant el capitalisme, de la UE dels poders fàctics, dels lobbys, és a dir tot al que al seu entendre no ho consideren Social, però no volen reconèixer el fracàs del marxisme, ni de la permanent i malaurada actitud de l’anarquia en enfront de les responsabilitats, en quant parlem de governar, el que ha portat a l’actual societat a rebutjar-lo pràcticament amb la seva totalitat, caldria recordar com vivíem i quin grau de llibertat i prosperitat tenien, L’URSS, Vietnam, Iugoslàvia, Estònia, Letònia, Lituània, Líbia, la Xina, Cambodja, Veneçuela, Cuba, Albània, entre d’altres, que avui són països lliures, independents, i de caràcter liberal o neó. liberals, però per sobre de tot ” Democratas”, la gran majoria d’ells.
Hem sembla, magnífic que les responsables de la CUP (les que almenys donen la cara i la imatge) d’aquest aglomerat d’opinions i tendències polítiques ben diferents entre si, que esdevenen la CUP, tinguin com a prioritat més important l’objectiu de millora total de les polítiques Socials, de l’Educació, de la Sanitat i de la creació de llocs de treball, així com la protecció dels nostres infants i avis, de la paritat entre éssers humans, de diferents sexes, en tot i per tot, no m’agrada amb absolut el masclisme, ni el paternalisme, però tampoc crec adient ni el feminisme, ni el matriarcat de les societats, dit això no podem perdre la racionalitat, amb la imposició sense cap rigorositat de les prioritats, i amb aquest sentit hem de tenir molt clar, que, “No pot haver-hi ni una millora, ni un benestar social i just”, atès que no disposem de la facultat de governanrnos per si mateixos, de distribuir els nostres recursos de tota mena, segons les nostres necessitats, i poden establir les nostres prioritats, en vers les anteriors, així com esdevindria possible si fórem Independents, un Estat lliure i Sobirà, l’única raó que ens condiciona,!! No gestionen els nostres Ingressos, el gestiona i condiciona el Govern espanyol!! El que significa que no tenim els diners, ni la capacitat de crèdit, que li és imprescindible a un Estat per sobreviure i servir als seus ciutadans, “SENSE INDEPENDÈNCIA NO N’HI.HA EXISTENCIA !!, i per tant res del que volem, necessitem i demanem en és possible poder fer.ho
Poden entendre això tan simple, Srtas. Anna Gabriel, i Eulàlia Reguant, enlloc d’ amenaçar, incordi, menysprear els acords i pactes entre la CUP i JXS, i xantajear.nos de nou, i donar-los forces als nostres contrincants, per trencar i destruir Catalunya?, i ben al contrari aconseguir fer més munió entre tots i cercar més i més gent per al nostre Procés, ¿poden vostès deixar el seu narcisisme polític, i el seu ego personal?, ¿No és molt millor plantar la llavor de la Independència per recollir la collita de les millores que vostès i nosaltres, Tothom volem, i procurant ara i per l’actual situació fins al mateix limit que podem gaudir?
Lamento i molt no haver-hi complet la meva paraula, de no tornar a parlar més de vostès Sres. de l’CUP però és que no puc callar-me de vant de la seva insistència en pregonar, const.ament la seva manca d’interès per al procés Independentista i la seva indiferència per una gran majoria de la ciutadania, de la seva diversitat i com no dir.ho de la seva Pluralitat, crea’n angoixes i por per com esdevindrà la cohesió i la fortalesa del govern transitori de la Generalitat.
!! Reflexioni’m, és per al bé de la nostra gent i de la nostra Pàtria !!
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s