RESPOSTA A RAT GASOL

Resposta als comentaris de Na RAT GASOL, amb tots els meus respectes.

!! JA N’HI-HA PROU!!

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Apreuada Rat tot això ja ho coneixem, però pel que fa a les pedres hi ha més d’una la primera incloure les noves despeses propostes al Pressupost, i que sigui acceptat pel Parlament amb majoria, la segona omplir de “Cales” la caixa, i això és evident que no ens ho posaran gens fàcil els ACTUALS ADMINISTRADORS DE LA GENERALITAT, I DE CATALUNYA Totalment, vull dir Montoro i Cia. però tant val als seus successors, bé C’s, PSOE, i Podemos, no ho faran, fins i tot C’s ens amenaça amb la destrucció total del Catalanisme, de la nostra llengua, i cultura de la nostra identitat y de la nostra autonomia, vol dir això que hem de sortir d’una PUNYETERA VEGADA D’AQUEST SETGE I OFEG DE CATALUNYA, perquè tenim una contaminació per desconeixement, per interessos per ignorància, dels plans destructius i el programa del PP i C’s i del seu interès de seguir fruint del Poder i del sistema corrupte, econòmic, fiscal, Judicial i tenir-nos com a esclaus, sota l’Imperi de Castellà. Tots som coneixedors de com ho hem de fer, constituir un Govern, amb President que personalment no tinc cap preferència pel que sigui si ho és de consens i que vinga de la UNITAT, DE LA MAJORIA DELS 72 ESCONS, I DE LA PROCLAMACIÓ DE LA REPÚBLICA CATALANA, Cal recordar que la primera Declaració Unilateral d’Independència de l’era Moderna, la varen fer 13 colònies angleses als territoris d’ultra mar Americans, de l’IMPERI Més GRAN QUE Mai HA EXISTIT AL UNIVERS”” EL BRITANIC”” i l’any 1947 la Índia, el segon País més gran ham Població del Món després de la Xina i també recordar-nos tots, de la sentència d’any 1910 amb la confirmació de la legalitat de la DUI, PER PART de KOSOVO, així que menys perdre el temps i més efectivitat, en benefici de la greu situació, laboral, econòmica, d’atenció dels serveis Públics de Pobresa, de Fam i de misèria un 25% de la nostra ciutadania, si bé ens creiem que per callar i obeir anirem millor, els temps de ” KEEP CALM CATALONIA ” s’han exhaurit, hem de seguir amb civisme, sense violència, amb intel-ligencia, però amb fermesa, coratge, Perseverança i constància, el nostre camí cap a la llibertat i cap a la Construcció de la República Catalana.
Autor : GONÇAL BAYÓ I CANUT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s