¿LES LLEIS ÈS GUANYEN EL SEU RESPECTE ? ¿SÓN FLEXIBLES I ADAPTABLES I ALS CANVIS, A LES DEMANDES SOCIALS ACTUALS ?

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

LES LLEIS ¿ ÉS GUANYEN EL SEU RESPECTE ?

¿ SÓN FLEXIBLES I ADAPTABLES I ALS CANVIS I A LES DEMANDES SOCIALS ACTUALS ?

Dons bé sinó és així, i veritablement no ho és així, fer i portar a terme amenaçàs i accions punitives no serveixen per a res més que provocar a la ciutadania i a les institucions polítiques, cíviques, i socials, dona d’impressió de voler dirigir al País al enfrontament, quelcom perillós i anti- democràtic, però aquesta és la postura del PP i el seu govern fent d’una ideologia ant i-catalanista una raó d’Estat i evidentment aquesta acció produeix una reacció “ mes independentisme”.

Avui tres ministres del Govern espanyol han lliurat un altre flor al jardí de l’amenaçà, del ofeg econòmic, i de la Por, vers tema’s mol punyents i greus per la ciutadania catalana, per el que es veu són políticament tan superbs, que no volen donar-se compte de que amb les subtilesa de la Guàrdia Civil, el Fla, i l’article 155 de la CE., ens ho pos-san molt fàcil davant dels espanyols, de la UE. I del món en general, ja que ens barren totes las sortides i no més deixam una possible, sortida, que proclamem l’In-dependència, per lliurar-nos definitivament d’aquest cercle d’acer que ens oprimeix, que ens ha fet perdre l’estat del benestar, que s’han carregat les classes mitja’s, les PIMES, ens ha portat a les taxes més Altas  d’atur que mai hem patit, al 23% de familias a la pobresa integral, a la desnutrició infantil i per el contrari al enriquiment dels de sempre, al dèficit exterior i interior de impossible pagament ( i molt especialment quan els tipus d’interès deixin de ser molt baixos i tornin a la normalitat ) el que vol dir que tornarem a “ Fruir “ de noves i extenses retallades.

Lo veritable dramàtic és que mols ciutadans , ho no ho volen veure, ho són un desconeixedors de la realitat del País, per allò de la Por, Quina Por?

La de perdre la seva nacionalitat?, la seva llengua ?, la de no seguir sent espanyols ? La de que un canvi tant gran els puga exclouré de la societat ? S’han oblidat de cop i volta de que Catalunya, és terra d’acollida, és Diversa i Plural ?.de que el procés no vol ni pot esser indentitari, ni de nacionalisme excloent, ni de banderas, ni esteladas, quant una gran majoria dels ciutadans, d’origens i identitats Plurals i Diversos, del que també són espanyols però volen ser independents, per que tots units, fem un País Nou, més just i amb futur per tots

Crec que ens és precís a tots fer una reflexió acurada i seriosa, del que podem perdre de continuar com ara amb el dèficit exterior, amb la perdùa del poder adquisitiu de les nostres pensions, amb la privacitat dels serveis assistencials, i sanitaris, i eductaius, amb els salaris dels més baixos d’Europa, és dolent tenir doble nacionalitat ?, és dolen no parlar el català, ?  és dolent que tinguem les pensions més assegurades,i sense perdre poder adquisitiu, ans al contrari tenir-las més altes i segures, en un Nou Estat Catalá,?  no perdre tota una vida de convivència existencial, de tindre la teva vida aquí , aixi com els teus bens de la teva propietat amb un País amb un futur esplèndit, segons les opinions dels millors econòmistes de nivell Mundial, segons els estudis econòmics de les publicacions de finances i econòmia arreu de tot el món occidental.

Deixem-nos de repetir-nos a nosaltres mateixos, el que constantment els diaris mese taris, els polítics nacionalistes espanyols, el mitjans finançats per l’Estat ens estan cada dia machacan el cervell, com si fórem ton-tos de capirot perquè no és veritat, és una fal-làcia, perquè volen institucionalitzar-nos amb la societat de la Por, com fa ja més de 75 anys amb el regí-men Franquista és això el que volem per el nostres fills i nets ?  Dons si és així fem cas a tots aquells que ens varem a obligar a sortir de les nostre terres, dels nostres orígens, per anar a cercar el que ens roba-ban ho prenien, ho ens humilien per a donar-nos les engrunàs

De no ser així després de una reflexió rigorosa, jo votaré partits Sobiranista catalans, l´únic camí que ens dura a un present ni un futur millor per nosaltres i els nostres fills i nets.

La Independència no es dona !! És pren !! i la llibertat ens farà més feliços i millors a tots.

Moderats SI, Abstenir-nos i ser Covards NO.

Autor : Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s