!! VOLER ÉS PODER !!

 

!! VOLER ÉS PODER !!

 

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

He repetit moltes vegadas, que la CUP, que sempre he admirat i m’ha omplir d’0rgull a mi personalment  i a molts d’altres independentistas, malgrat no compartir moltes vegadas la se va ” Radicalitat neo-marxista ” ara i amb aquests moments de máxima transcendència s’han oblidat de una gran part del Poble, dels ciutadadans que no els han votat, es adir, de més de unes xifras que multipliquen els vots per la CUP per 6, i és realment una contradicció, que s’omplim la boca de que sols és podrá aconseguir la Independència, ans el suport de tot el poble.
¿ Com el poden aconseguir  ? si més no els respecten la sevas voluntats,  i els seus punts de trobada ho diferents objetius politics , però tenim un sol cami per arribar primer a ITACA, ESSER UN ESTAT SOBIRA I INDEPENDENT, I DINTRE DELS MITJANS QUE ENS DEIXIN TENIR AMB AQUESTS MOMENTS, INTENTAR ARRENJAR, ELS PROBLEMES MÉS PRIORITARIS, per quan siguem un Estat Sobirá, després de forma més ferma i solvent tots els traumas que te que patir Catalunya, i iniscutiblement el més greus per tota la ciutadanaia, EL SOCIALS, EDUCATIUS, SANITARIS, DE PRESTACIONS SOCIALS, I DE LA PROTECCIÓ ALS INFANTS, que no podrem fer mai amb els governs espanyols per tant ès una utopía creurens les promesas dels radicalment catalanofobics, PP, PSOE, CIUTADANS i PODEMOS.
Raons ja exposadas per a mi en diferents ocasions, opinions i escrits, sino ens unim i solidaritzem tant les CUP, com JUNTS PEL SI, amb el objetiu comú com és i seguirá essent l’Independència i deixem per el moment les diferencias ideológiques amb Stand-By, fins tindre ja la victoria a disposició de Catalunya, fent front a la Munió ( artificial és ben cert ) del les forçes contricants, que si han deixat per aquesta ocassió, fora les sevas diffrencias polítiques aixi com els seus objetius ( el Govern ) per poder lluitar en contre de Catalunya, amb l’objetiu de impedir.nos la llibertat i poder Construir el Estat Nou, LA REPÚBLICA CATALANA, i així ells els governs del Estat, poder continuar amb aquest sistema, de dependencia i esclavatge del Poble Catalá com ve succeint durant més de tres segles , de la CUP en grant part és la responsabilitat i de JUNTS PEL SI, EL ESSER MOLT PRACMATICS, AMB EL MATISOS QUE ENS DIFERENCIEN. Catalunya os agrairá, el esforç fet per tots vosaltres els Polítics.
Autor : Gonçal Bayó i Canut
Escriu un comentari…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s