UNA REFLEXIÓ AMD DATA DEL 21 DE SETEMBRE DEL 2015 POT SER UNA MICA TARD NO?

 

UNA REFLEXIÓ AMB DATA DEL 21 DE SETEMBRE DEL 2015, POT SER UNA MICA TARD N0?

 

“” JUNTS PEL SI “”

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Vull fer una reflexió, amb la meva modesta opinió, crec que hem fet ja tard, perqué el que puguem fer és molt minso per el que realment ens és precís, el que no vol dir ni molt menys que no ho fem, però sempre havia cregut que cercaban votants per intentar convèncer a favor del nostre Procés  i fruir de més votans i de més vots, és molt possible que  estigués confós i ho entès malament, que s’hen pot esperar de un vell com Jo.
Que no obstant creu que el tarjet que hem d’anar a cercar, no vol saber res més que li diguin com es pagarán les pensions, si tindrem respostas més rápidas per les intervencions als hospitals, si s’ha acabarán els desnonaments, si trovarán treball els nostres fills, si ensi conservaràn com a minim el mateix import de las sevas pensions, si erradicaràn la pobresa, la miseria, i la precarietat, si la seguretat social catalana esdevindrá universal i gratuïta, sense copagaments, ni privacions dels medicaments que siguin necessaris per la nostre salut, és a dir primer que tinguem la seguretat de que No perdren res del que ja tenim, i si amb l’independència gaudirem de milloras, per exemple amb les pensions ( que es el cavall fort de les dubtes més fortes, i que constanment ens ho diuen els del PP i el PSOE que no les cobrarem per que els diners venen de Madrid i no de la Generalitat en fí tots coneixem la guerra bruta que ens fan, i que i coneixem i saben que el colectiu del Jubilats aquí a Catalunya és superior a 1.600.000.-personas, que ens volen enganyar constanment, i molts de nosaltres sóm molt i molt conservadors, per tant ens han creat confussió y dubtes, i devant d’ixò votes per lo de sempre i no vols jugar-te el únic ingrés que tenim normalment.
Malauradament no hem fet una pedagogia orientada per les personas, que varen venir fa molt de temps a treballar amb nosaltres i fer-se un futur millor, i les que no són d’aquí, ni veuen, ni escolten els nostres mitjans de comunicació. y per tant són addictes, a els mitajans amb llengua espanyola, i és ben conegut per tots nosaltres, que diuen, com ho diuen i las mentires que utilitzan d’ença fa molt de temps, quan par-len de Catalunya i els Catalans,  i si més no les nostres propostas d’acció politica de govern, i social malgrat que és de supossar que tenim un excelent programa, no crec que s’hagi donat a coneixer a tothom, i d’altres partits han donat a coneixer les sevas propostas, i els seus programas
Nosaltres  ens hem amb omplert la boca d’intencions, de estelades, de cultura, de la nostre història, de la nostre llengua, dels greuges que ens han fet però res que pogues donar-los la tranquilitat i la seguretat que volen tenir amb aquest repte tan gran que s’ens planteja com són las  respostes claras entendedoras, veritables sense alliçonar-nos, ans informar-nos i esvair les dubtes importants, que ens i han possat al cap els nostres contricants de manera berruera.
 Vull deixar ben clar, que no he pretes donar lliçons a ningú, simplement és una opinió personal, i demano dispensas a tothom, no he volgut ofendre a cap dels nostres companys i companyes
Autor : Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s