EL CONTE DE LA LLETERA DEL PP I LES PENSIONS

 

mariano-rajoy--575x323

298701_185036_1-2

EL CONTE DE LA LLETERA DEL PP I LES PENSIONS.

(Variació del original de Esopo i hem versió d’actualitat 

COMPRENDE LAS TRES PRIMERAS PARTES

Quan s’ha apropen eleccions és indestriable per part del PP d’utilitzar la por com a sistema per l’intent de aconseguir més votants i consegüentment més vots, si a més a més les eleccions són cabdals com esdevindran les del 27 de setembre, arriben a transformar-se en atacs diaris i de una intensitat inversemblant, tot val res és respecta si es bo per destruir el actual procés de Catalunya, i evitar-se el tenir que reconèixer definitivament més aviat que no pas tard la Independència de una important part de regne de Espanya, la més rica, la més industrialitzada, la més exportadora, la més desenvolupada, que té més capacitat per crear riquesa i sosteniment per a si mateixa.

Dit això és molt important per els partits considerats unionistes , i molt especialment per el Partit Popular, tenir com a prioritat el col-lectiu del pensionistes com a punt d’atac , per la raó de que el formen 1.650.000.´ de ciutadans és a dir el 22% de la totalitat poblacional de Catalunya, i és ben conegut el caràcter super conservador que tenim els Pensionistes, ja que amb la majoria dels casos són el únics ingressos que tenim, i evidentment no ens és possible poder tornar a treballar, per l’edat, i per no perdre las mateixes al tornar a treballar, i així poder continuar gaudint de les nostres pensions, i també per poder hem molts de nosaltres ajudar als nostres fills, més necessitats, ho fins i tot sense feina.

Quines armes utilitzen per fer-nos dubtar la mentira i el engany i és evident que una gran majoria de pensionistes caiem amb aquest parany la “Por”, el que ens porta assumir el no voler cap canvi hem res que ens puga perjudicar-nos, ho tinguem clar ho no, és allò de davant el dubte no canvies res i segueix amb el mateix que fins ara, i aquí és quant ens hem posat ben endins de un greu problema, que ens deixarà marcats fins el darrer dia de la nostre vida.

El mètode es molt senzill, !! Si voteu Independència !!, no cobrareu les vostres pensions perquè els diners son a Madrid i Catalunya no podrà pagar-vos, així de fàcil de dir i molt més fàcil per fer-nos dubtar, però apart de que no és veritat, també es evident que no ens donen una solució per esvair les nostres dubtes, la raó !! Perquè no podem !!, no la tenen i si ens han de donar quelcom raó que ens retorni la nostre confiança i la seguretat que amb les seves fa-làcies ens hi han portat, podem estar bens segur que esvairien d’immediat totes les dubtes que tinguérem.

En primer lloc ens confirmarien que ja mai més podrem fruir del fet que la majoria del anys, les nostres pensions s’ha anirien regularitzant ja que cada any veuríem un increment a les nostres pensions, el corresponent al diferencial del IPC ( Index de Preus al Consum ) ara ens han establert vagi bé o malament l’increment del 0,25% cada any.

Si veiem les dades del INE ( Institut Nacional d’Estadística ) observarem que la inflació ( el IPC ) amb els darrers 10 anys a esdevingut una oscil-alció del 1,75% i el 2% per terme mig cada any , el que significa que amb el període de els 10 anys que us senyalava, “ haurem perdut aprox.

El 20% del nostre poder adquisitiu “ per la evolució del preus, i encara ens neguen una altre veritat, amb el nou sistema de regularització de les pensions ( + 0.25% cada any ) amb el mateix període de deu anys que s’ha fet l’estudi ens hauran deixat de pagar-nos 33.000.- milions de €. ha on hauran anat a parar aquesta ingent quantitat de diners ?.

Aclarim de una vegada per sempre més , que no “” és cert que existeixi una guardiola amb les nostres pensions, és una gran mentira i un miserable engany, és ben cert que la Seguretat Social espanyola te un saldo que es va començar a tenir la famosa època dels anys del “Baby/Boom”per la raó de invertir en fons financers estrangers els superàvits d’aquells anys amb taxes d’atur molt baixes i per tant moltes cotitzacions a la SS. Aquest saldo te la missió de cobrir els dèficits, que te l’Estat espanyol per la mancança de cotitzacions amb la actualitat degut a la alta taxe d’atur, molt difícil de esmenar.

I seguim aclarim dubtes i desconeixements per part de quelcom de nosaltres el Jubilats, nosaltres tenim un règim de pensions anomenat de “Repartiment “, el que vol dir que nosaltres no cobrem de fons capitalitzats de totes les cotitzacions, tant per la part dels treballadors, com de lasempreses i l’afegit del IRPF, al llarg de la nostre vida, allò ho varen cobrar les persones jubilades d’aquells temps, si més no el que nosaltres cobrem ara cada mes, es el cotitzat per els treballadors, i les empreses i el IRPF actuals, d’ara no tenim cap guardiola “ en que s’ha haguessin guardat les nostres cotitzacions, no ens deixem mai més enganyar, ni pressionar per la por de tots aquells que s’interessen única i exclusivament per aconseguir els nostres vots, i després “si te he vist no em recordo “

Hem de ser coneixedors del perquè tinc la seguretat i rigorositat hem que dic i crec amb que la República Catalana, podrà pagar-nos les pensions, fins i tot més altes, i com ho aconseguirà, ras i curt con ho podrà fer i de on recaptarà els diners per poder fer-ho.

Primera reflexió, salaris dels treballadors ( que no tinguem cap dubte tenen molta incudència per fixar els imports de les cotitzacions per la part del IRPF.

Espanya sou de tipus mitja.= 22800.- €

Catalunya “   “    ”        ”       =  25.000.-€

taxa d’atur:

Espanya..= 25,8%

Catalunya.= 20,9 %

( Hem de tenir molt en compte que els aturats, malauradament no fan cap contribució a la SS sí més no reben diners per l’atur a càrrec del I’SS ) Vull fer palesa que sense cap mena de dubte podem dir que cadascun dels jubilats catalans, te més suport amb la quantitat de treballadors que cotitzen per las sevas pensions.

Un punt més a tenir en compte la nostre piràmide vegetativa, a on podem veure estadísticament , la permanència de vida després de jubilar-se els homes

a Catalunya aprox. 17,5 anys.

I les dones aprox. 22 anys.

Resumint hem de tenir molta cura la decisió del nostre vot, a on anirà a parar. Espanya es ben aprop de exhaurir la totalitat del fons de reserva de la SS aproximadament l’any 2017, i se està plantejant dues possibilitats que encara, i menys amb aquests moments de unes eleccions que esdevindran esser històriques, no s’han atrevit a comunicar-nos, la primera de elles és incloure les despeses de les pensions a dins del pressupostos generals del Estat, complicat i perillós ja que les xifres que es posin dins dels pressupostos, deuran estar pensades amb els recursos generals, i no tindran com fins ara uns ingressos concrets i específics, i això com a resultat ens durà a una baixada general de les pensions ( no estimada encara ).

La segona es pitjor, i molt més ràpida d’aplicació rebaixa immediata ( a partir del any 2017 ) de totes les pensions contributives el càlcul, tinguem en compte les diferencies existents amb imports que és perceben entre el 15% i el 40%, crec que vist les probabilitats cada any més grans de poder gaudir de més anys de vida, hem de assegurar-nos molt i molt de fer cas d’aquests que ens amenacen amb quelcom impossible de succeir, mentin-nos descaradament, i si més no ens neguen a dir-nos la veritat, que pot reduir-nos considerablement el nostre, ja de per si minvat poder d’adquisitiu per aconseguir vots i poder.

Però tota partida te la seva contrapartida i aquest tema no és aliè a poder tenir-la i la contrapartida la coneixem molt bé

Amb el proper article la 4ª part, d’aquest estudi podrem continuar amb aquest estudi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s