EL CONTE DE LA LLETERA DEL PP. AMB LES PENSIONS, ( !ª part )

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

EL CONTE DE LA LLETERA DEL PP I LES PENSIONS.

(Variació del original de Esopo i hem versió d’actualitat )

SOLO COMPRENDE LA PRIMERA PARTE, HAY UN SEGUNDO CAPITULO CON LAS TRES PRIMERAS PARTES ( Naturalmente esta 1ª parte está dentro de esta nueva publicación )

 Quan s’ha apropen les eleccions es indestriable per al PP el poder d’utilitzar la por com a sistema per l’intent de conseguirmés votants i consegüentment més vots, si a més a més les eleccions són cabdals com esdevindran les del 27 de setembre, arriben a transformar-se en atacs diaris i de una intensitat inversemblant, tot val res és respecta si es bo perdestruir el actual procés de Catalunya, i evitar-se el tenir que reconèixer definitivament més aviat que no pas tardla Independència de una important part de regne de Espanya, la més rica, la més industrialitzada, la més exportadora, la més desenvolupada, que té més capacitat per crear riquesa i sosteniment per a si mateixa.

Dit això és molt important per els partits considerats unionistes , i molt especialment per el Partit Popular, tenir com a prioritat el col-lectiu del pensionistes com a punt d’atac , per la raó de que el formen 1.650.000.´ de ciutadans

es a dir el 22% de la totalitat poblacional de Catalunya, i és

ben conegut el caràcter super conservador que tenim els

Pensionistes, ja que amb la majoria dels casos són el únics

ingressos que tenim, i evidentment no ens és possible poder tornar a treballar, per l’edat, i per no perdre las mateixes al tornar a treballar, i així poder continuar gaudint de les nostres pensions, i també per poder hem molts de nosaltres ajudar als nostres fills, més necessitats, ho fins i tot sense feina.

Quines armes utilitzen per fer-nos dubtar la mentira i el engany i és evident que una gran majoria de pensionistes caiem amb aquest parany la “Por”, el que ens porta assumir el no voler cap canvi hem res que ens puga perjudicar-nos, ho tinguem clar ho no, és allò de davant el dubte no canvies res i segueix amb el mateix que fins ara, i aquí és quant ens hem posat ben endins de un greu problema, que ens deixarà marcats fins el darrer dia de la nostre vida.

El mètode es molt senzill, !! Si voteu Independència !!, no cobrareu les vostres pensions perquè els diners son a Madrid i Catalunya no podrà pagar-vos, així de fàcil de dir

i molt més fàcil per fer-nos dubtar, però apart de que no és

veritat, també es evident que no ens donen una solució per esvair les nostres dubtes, la raó !! Perquè no podem !!, no la tenen i si ens han de donar quelcom raó que ens retorni la nostre confiança i la seguretat que amb les seves fa-làcies

ens hi han portat, podem estar bens segur que esvairien d’immediat totes les dubtes que tinguérem.

En primer lloc ens confirmarien que ja mai més podrem fruir del fet que la majoria del anys, les nostres pensions s’ha anirien regularitzant ja que cada any veuríem un increment a les nostres pensions, el corresponent al diferencial del IPC ( Index de Preus al Consum ) ara ens han establert vagi bé o malament l’increment del 0,25% cada any.

Si veiem les dades del INE ( Institut Nacional d’Estadística ) observarem que la inflació ( el IPC ) amb els darrers 10 anys a esdevingut una oscil-alció del 1,75% i el 2% per terme mig cada any , el que significa que amb el període de els 10 anys que us senyalava, “ haurem perdut aprox.

El 20% del nostre poder adquisitiu “ per la evolució del preus, i encara ens neguen una altre veritat, amb el nou sistema de regularització de les pensions ( + 0.25% cada any ) amb el mateix període de deu anys que s’ha fet l’estudi ens hauran deixat de pagar-nos 33.000.- milions de €. ha on hauran anat a parar aquesta ingent quantitat de diners ?.

Aclarim de una vegada per sempre més , que no “” és cert que existeixi una guardiola amb les nostres pensions, és una gran mentira i un miserable engany, és ben cert que la Seguretat Social espanyola te un saldo que es va començar a tenir la famosa època dels anys del “Baby/Boom”

per la raó de invertir en fons financers estrangers els superàvits d’aquells anys amb taxes d’atur molt baixes i per tant moltes cotitzacions a la SS. Aquest saldo te la missió de cobrir els dèficits, que te l’Estat espanyol per la mancança de cotitzants degut a la importantìssima taxa d’atur.

Les dadas donades, han estat ‘pressas del INE. del Cadedscat, i estudis propis del autor: Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s