UNA OPINIÓ PUNYENT, I RIGUROSA

araeslhora.jpg ANC

 

UNA OPINIÓ PUNYENT I RIGUROSA

 

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

És cert i dramàtic, però es la relitat que hauriem de haver corretgit amb una pedagogía, menys identitaria, menys nacionalista, menys de história, menys de Espanya ens Roba, menys de esteladas i amb més ganes de apendre a escoltar, per millor coneixer, o més empatía , per poder respondre, a les dubtes, indecissións, absentisme amb la participació i la identificació amb el Proces,
!! Clar que tenen dubtes !!, perque no veuen ni participan dels nostres mitjans de comunicació ( no es cabdal, però si importatnt i pot esser decisiu ), no són ells els que s’han d’apropar a nosaltres, ans tenim que ser naltros els que hem de fer-ho, donar-los respostes a les dubtes que tot carvi, de aquesta importancia comporta, amb rigurositat, sense voler vendre res, si més no sols convèncen-los, amb la veritat, els exemples, i si és precis ( solament si ho és ) en xifras comparatives, pocas, punyents i veritables que es pugan contrastar, i sempre amb l’espirit de NO voler alliçonar.-los ans informar-los.
Hem de intentar-ho, i fer-los reflexionar, amb el que amb ells, els angoixa, o amb les temenças que tenen o bé que els hi han possat, es  una reflexió personal meva que ´desde el passat 9/11/2014 he vingut dien i exposant amb els meus articles, amb les mevas respostas per facebook , i amb el meu bloc, fruit de experiencias  visgudas per la meva col-laboració amb el meu partit, i amb els meus amics i coneguts d’altres indrets de Espanya, i extrangers.

Autor : Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s