LES OFENSAS DEL SR.P. IGLESIAS I EL SILENCI DEL ALTRES DE BARCELONA SI ES POT

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 

 

Una nova proba del que consideren conviure entre ciutadans, de una mateixa terra i ciutat els que es creuen esser la veritable esquerra purs de corrupció i ànims de arribar al poder per qualsevol mitjà els de “ Podemos

Escoltar a Pablo Iglesias de Podemos, és sempre una incògnita i una aventura indestriable amb la realitat, amb la veritat i amb la rigorositat, no coneix la realitat de Catalunya, ho es mal informat per els seus col-labora dors açi , no té res a veure del seu origen com a polític quan neix als moviments del 15/M a Madrid, i la veritable demostració com si Sir George Bernard Shaw, hagués creat un altre mestre actual com a Mr. Doolittelt per fer un altre mite actual de Pigmalion amb aquest cas un polític, de caire totalment diferent a la seva irrupció, dins del camp polític ara ja no es casta els de las dretes, espanyoles, ara li mancava fer-se una nova imatge que li dones els vots que ell creia que aconseguiria, i no va esser aixi, motiu del perquè amb el seu cas del mite de Pigmalion, perquè es evident que parlar grollerament de Catalunya i dels catalans ( són catalans com tothom arreu ho sap menys a la Meseta, tots els que viuen a Catalunya vinguin don vinguin parlin el que parlin, i sigui la seva pell de  color diferent ) dona bons rendiments a Espanya, insultar, menystenir i ofendre als nostres ciutadans, als nostre nou-vinguts, i demanar que obrin la boca i mosseguin als nostres polítics, a la altre gent que no són com ells, i a tot el que vol dir i ser català, això es un incitació al odi, a la violència, a la confrontació una xacra que sortosament la nostre gent no ha tingut mai, malgrat la diversitat, i la pluralitat del nostre teixit social i humà cap problema de convivència, des-de fa ja molts anys, jo li recomanaria al  Sr. Pablo Iglesias, que es llegeixi l’obra de Paco Candel, dels anys foscos de la dictadura més sagnant que mai hem tingut.

Tot això ja ho tenia molt clar que ens ho farien, per els motius que he dit als paràgrafs anteriors, però malauradament creia que davant d’aquesta provocació per aconseguir actes de vandalisme, i violents a la diada, i arreu del País, aixi com boicotejar una vegada més el proces i tractar de fer entendre que no votin la llista a on i és el Sr. Mas, ignorant que la llista de Junts per el Si, no hauria pogut esser sense tenir la diversitat, de tantes i diferents opcions polítiques, per tant no és al Sr, Mas aquí votarem si més no es a la llista amb la seva totalitat i votarem pluralitat, diversitat, socialisme, justícia-social, dreta, social-democràcia, centre, independentisme, sobirania, i per guanyar-nos el Dret a Decidir, el nostre futur, el de tots, el de la nostre terra, el poder administrar-nos els nostres recursos, les nostres lleis, les nostres prioritats, el nostre comerç tant interior com exterior, la nostre fiscalitat, es a dir tot el que pot fer un Estat de Dret, Sobirà i Independent , dir que aquesta llista no més representa els capitals, els interessos de les 400 familias de sempre ? unes dretes conservadors, es a dir més del mateix que ara, no és ni veritat, ni lògic, és no voler escoltar el que no ens interessa, ja que nosaltres el que verdadera-ment volem és un canvi radical, del que fins ara hem tingut, i dir-vos encara més si seguim units al Estat espanyol mai ho aconseguirem, per que no poden, ni volen fer-lo, el actual Statu-quo els hi funciona molt bé els dona seguretat per fer i desfer al seu gust i conveniència, per tant la corrupció no deixara mai de existir al nostre País.

La sorpresa relativa per a a tots els democrátas és quant veiem que tant el Sr.Franco Ravell, com el Sr, Joan Herrera, la Sra. Camats, el Sr. Coscubiela, la Sra. Ada Colau, al Sr. Iceta, i mols més no tenen el suficient esperit democràtic del que tant presumeixen tenir-lo i no saben que es, que significa, i perquè serveix per exemple rebatre les ofenses als ciutadans de nou barris, quan els desqualifica davant de tothom amb les seves paraules, quan els incita a una revel-ió que els democratas de veritat no solament rebutjarien de immediat, ans li demanarien que rectifiques les seves paraules .

El inestimable Sr. Pablo Iglesias, i el seu interès personal i com a partit ( poder accedir al centres mese-taris del Poder espanyol ), es una llaminadura que no resta a la vora de tothom i quan la tens aprop molts renunciarien a la seva Mare, per aconseguir-la, per tant amb fet palesa del seu mètode per enganyar a una gent noble, fills de persones que varen tenir que fugir dels llocs d’origen per poder fer una família, pujar-la i educar-la i ha Catalunya, no sense molts esforços i sacrificis ho han pogut fer-ho, tenen una bona convivència, no els han rebutjat mai i nos els han menystingut, per els seus orígens, ni com parlen, jo crec que aquesta injusta manera de voler desqualificar als contrincants, no és possible, fins i tot amb política que tot es pot dir, però que existeixen límits que no es poden traspassar.

S’ha equivocat i crec que greument per el seu interès, es molt fort el que ha dit, i esdevindrà un rebot i una repulsió que farà que molta gent reconsideri si és adient votar-los amb ells, els membres de Barcelona si es Pot, tenen que defugir d’aquestes amenaces i promeses que el Sr. Iglesias fa, i que mai complirà, es una pura fal-lacia, una façana sense fonaments, producte de una gran capacitat per obtenir els favors, mediàtics amb el suport del govern estatal i dels maldestres que el formam, amb dos objectius representar les angoixes del poble, però controlades per el PP i financers per ells , i l’altre objectiu és fer ombra al Procés català, i ajudar a enderrocar als del PSOE , però que es evident que tindrà la durada d’una bossa de caramels a la porta de una escola, es a dir !! res !!

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s