RESPOSTA A SAÜL GARRETA

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 CANVIAM OPINIONS RESPECTE A UN ARTICLE MEU, AMB UN EXCELENT CONTERTULIÀ EN SAÜL

GARRETA, I UN GRAN CATALÁ

Saül, el que hem dius respecte a com s’ha de parlar-ne amb tothom vers la Independència es avui tant cert com que  l’Estat espanyol mobilitzara tota la seva força com a Estat, i tanmateix les clavegueres de un estat poderós i venjador.

Per aquest motiu de tots conegut és el perquè la tasca que s’ha de fer pedagògica per portar un missatge d’unitat per la sobirania i els possibles votants, per el Si, que ara amb aquest moment estan dubitatius, tenen un veritable enfitament de sentir sempre, que si la llengua ( que és molt important fins i tot defineix una nació ) de les identitats de la nostre antiguitat com a País i Nació, la nostre historia, les nostres costums, la nostre ensenya tant la nacional així com la estelada, que és un símbol del Independentisme, i el que  realment els interessa, és saber el que esdevindrà a l’any demà el dia 28 /9/2015 ? Qui governarà ? Quin president tindrem ? I quina filosofia política tindrem a Catalunya, ? De dretes i conservadora com fins ara la de CIU, que la majoria de la ciutadania rebutja i no vol, ho realment el canvi radical que ens demanen, per sortir de les xancres actuals, més social, amb més futur, esdevindrem un País viable econòmicament i financerament, tindrem assegurat el sistema de pensions com a minin igual a l’actual ? Regularitzarem els salaris per aconseguir arribar a la mitja  europea ? Crearem llocs de treball qualificats i ben pagats,?

Perquè es clar i evident que si més no són necessaris el continuar essent una País molt atractiu per el turisme, no podrem sostenir i continuar gaudim del estat del benestar, amb salaris baixos, que suposa tenir menys cotitzacions per la tresoreria catalana, menys circulació dels diners al mercat de consum, per el que immediatament al deixar de consumir més articles, s’ha afecta la producció, i aquesta afecta de manera radical a la demanda de treballadors, fins a incrementar la taxa d’atur, i a les cotitzacions, als impostos es a dir l’Estat que segueix la política econòmica neó-liberal va camí de la misèria, per que no podrà mantenir l’estat del benestar, les pensions les prestacions socials, i com es paga això ?, dons es paga amb retalls, austeritat, mancança de serveis socials, assistencials, hospitalaris, més del ja conegut i patit.

Jo no vull pretendre alliçonar a ningú és únicament la meva opinió fonamentada amb la experiència que m’ha donat el fet de fer xarrades, col-loquis per portar més ciutadans a votar per el procés, i les qüestions que ens presentàvem arreu sempre tenien la mateixa característica, el futur el que podria afectar-los amb contra del seu Statu’s actual, les respostes a las preguntes que jo he citat amb paràgrafs anteriors.

La realitat és que molt pocs es van interessar per el tema nacionalista, ni el esser un País lliure i Independent, volien contestàs, entenedores per les seves dubtes i malfiança del seu futur, són normalment extremadament conservadors, en part degut a la corrupció dels partits i polítics, a esser lectors o teleespectadors de cadena’s de TV. Espanyoles, catalanofobicas, que contínuament els omplen el cap amb mentires, i enganys de tot tipus, per tal de carregar-se les properes eleccions i naturalment esvair la Independència  un dels malsons del Govern espanyol .

Així que amig Saül crec que hauríem de fer tota la força  possible a fi i efecte de que ens escoltin, tant les entitats civils, com les associacions polítiques, com quelcom dels  polítics favorables al Procés de Catalunya, de dretes, de centre, social-democratacristià, lliberals, nacionalistes de amb dos cantons, socialistes d’esquerra moderada i socialistes radicals, aixi com el partits nacionalistes Catalans en general, manquen pocs días i molta feina a fer.

N’estic totalment segur de que podem fer-ho, tant de com

ens és imprescindible per guanyar amb el màxim de vots i escons, i et faig costat per ajudar-te a aconseguir-ho.

Salutacions

Gonçal Bayó i Canut ( C/electrònic =gbayocanut@hotmail.com )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s