UNA ALTRE VEGADA ” MOCIO DE CENSURA ” l’ESTIL DE GOVERN DEL PP.

mariano-rajoy--575x323
UNA ALTRE VEGADA “ MOCIÓN DE CENSURA “ L’ESTIL DE GOVERN ” 
DEL PP.

Es molt clar com Jo deia ahir, que la llista única ( no del MH. Sr. Mas, sinó de un excels-lent polític en Raül Romeva ) lluitador als fòrums europeus, (durant 10 anys ) com eurodiputat per ICV així com a Catalunya per els drets socials, per anar contra las desigualtats, en defensa de un millor repartiment de la riquesa del País, de la justícia, en contra de la corrupció de quelcom Països que mercadejam amb les armes, en favor dels drets dels homosexuals, ecologista i home d’esquerres, els ha agafat per sorpresa ja que creïn que el Procés s’ha havia autodestruït amb tots els enfrontaments que varen ocórrer els darrers temps.

Una altre demostració del desconeixement del Procés, així com de qui són els impulsors de la actual moguda Independentista, no s’han assabentat de res, segueixen creien que ha sigut una pujada de la tensió, que ens hem begut l’enteniment que ja s’ens passara, , i la inefable i encisadora Sra. Alícia Sánchez Camacho, ens amenaça amb presentar als jutjats una nova moció de censura, contra el Sr. Mas, que l’únic que pot produir es retardar la data de les eleccions , i no te cap conseqüència jurídica per que no les poden prohibir segons diu la Constitució espanyola, és a dir fer por, ajornar dates, posar pals a les rodes, o denunciar-ho a la justícia o be portar-ho al Constitucional i molt més es la manera que tenen de governar Espanya, mai han volgut dialogar, ni negociar ni consensuar sembla totalment que el Constitucional sigui el que pren les decisions polítiques així com les sentències jurídiques, són aquells que tindrien que esser un Alt Tribunal d’arbitratge imparcial, i s’han convertit en jutges i part, quelcom insòlit i incomprensible per tots els estats de dret de la UE.

Fóra molt interessant per qualcun ( com per exemple el Sr. Espadaler d’UNIÓ, i fins i tot la Sra, Camats i el Sr, J. Herrera de ICV, el primer per que ens ha dit alt i fort, moltes vegades, que ells són molt constants que no defalleixen amb insistir, per el diàleg i el consens amb el govern espanyol, i si no es avui demà i tornaran a insistir que mai s’ha esgotaran, per aconseguir fer les coses amb la legalitat, i no com o vol fer els sobiranisme, que els dura a una via morta, no volen seguir la rauxa que te, segons ells aquesta llista que anomenant falsament electoralista, i que tots ells també qüestionam i fins in tot volen excusar-se dient que no aniran a la diada del proper 11 de setembre, per aquest motiu, la veritat es que cap de les dugues formacions polítiques, volen perdre possibles votants i vots, que no creuen amb el Procés

Són partits que no més pensa’n i actuen d’acord amb el interès de partit, però mai o fan o han fet amb l’intenció de fer País ni per el bé dels seus conciutadans, cap del dos tenen una ideologia política , que no sigui subsistir UNIO, per la desfeta amb CDC i l’altre per que mai han seguit el mateix ideari polític del seu pare putatiu, el PSUC ja que el fill que el va succeir ICV no te res a veure amb ell de cap manera.

Però no s’han acabat les greuges per Catalunya ja n’estan preparant més, una de elles de difícil compliment jurídic segons el criteri de molts juristes i constitucionalistes, recórrer les eleccions del 27/11 els resultats de les eleccions si guanya el si per la independència amb l’article 155 de la Constitució espanyola es a dir Srs. De UNIÖ, ICV, PODEMOS, res del que vostès diuen o fins i tot declaren defensar ( tal com va fer el Sr, Zapatero amb l’estatut, val a dir tombar-se d’esquena i fer-se el sort i el mut ), ni ho podran dur a terme, ni tan sols intentar-ho, degut a que cap dels dos grans partits espanyols els recolzaran ni tampoc els i permetran.

Ara amb aquest moments PP i PSOE, estan molt emprenyats per la raó de que veuen molt clar ( ara ja es massa tard per poder trobar una bona solució al conflicte que la seva supèrbia, les constants negatives i prohibicions i el menyspreu els ha dut aquest “ impasse “) la Independència no te marxa enrere, que depenen del resultat si aquest es afirmatiu i amb un marge diferencial Catalunya presentarà al Govern espanyol aixi com a la UE i a les Nacions unides, o bé anirem directament a una Declaració Unilateral de Independència es a dir la DUI, que no es el que més agrada a tothom però també és ben cert que no ens volen donar un altre opció.

!! Però ho farem !! i com diu el Cap de la llista, Raül Romeva, i ho farem bé i ho farem rapit, i construirem d’av-aix a dalt un nou Estat, plural i divers, a hom tingui assegurada una renta mínima, les pensions quelcom més Altas i amb les revisions anyals corresponent al IPC que s’ha hagué produït, fent les inversions adients i necessàries per desenvolupar més i millor el teixit industrial, i per tant la creació de llocs de treball, protegir els industrials amb més oportunitats de creativitat i investigació, protegir l’exportació, desenvolupar més les becas i els ajuts per els estudiants, instaurant l’educació dual, una seguretat social universal i gratis, mantenir i incrementar si fos precís, el teixit hospitalari public i gratuït, les escoles bressol, adequació del horaris laborals comercials i escolars d’acord amb les parts afectades i seguin la tendència europea, eradicar els desdonaments, la pobresa i la desnutrició infantil, reinstaurant l’atenció social, tot això i amb el temps necessari per fer-ho, ja que això no es pot comprar a cap magatzem, per això en Raül diu “ Ho farem i ho farem ben fet, i rapit “ però pràcticament partim de 0 i hem de construir un Nou País i fer amb la ciutadania una Constitució, per el poble i del poble amb el poble, moderna, i més adient als temps actuals, justa, i que protegeixi al poble sobirà, i al Estat. 

Tot ixó és a dir les estructuras per fer funcionar l’Estat, s’han de fer i que siguin les millor per servir de espill per d’altres que ens honori, per tant molts dels que es pregunten que passarà l’any demà, han de veure tot el que cal fer, per tant no tenen que angoixar-se , ni dubtar, ni no voler participar amb el seu vot , per que no creu amb els canvis ni s’hem refia del enrenou que compartará aquest canvi ( els únics que podem fer-ho som els catalans i Catalunya ) i ho podem fer ara, ho tenim a tocar de la ma dependent nomes de nosaltres, !! Catalunya serà el que vulguin els catalans !!.

Hem de tenir molt clar que la llista d’en Raül, no es una llista electoral, és una llista d’unió i de força, plural i diversa a on tothom pugui identificar-se i no tingui cap motiu per deixar de anar a votar, per que no se senti exclòs amb la mateixa, es una llista per aconseguir una majoria de votants i vots, que ens dura a la majoria de diputats al parlament de Catalunya i per tant podrem començar a construir tot el que fa tres-cents anys que somniem i que volem fer.i si això no és el que tu vols per que no creus necessària la independència, pensa amb els teus fills o nets, o perquè varen venir els teus pares ací, i el que ara tenen que mai haurien aconseguit probablement, i amb tota la dignitat que ens mereixem tots els treballadors, els ho deus a la teva família per que puguen tenir un present segur i un futur millor, vota per el que més i puguis confiar, però vota Independència, i tots junts construirem un País nou, sense deixar de cantó als que més pateixen i més mancança’s tenen des-de el mateix dia 28/9, per que podrem administrar-nos per nosaltres, al seu moment , i sense que haguem de demanar permís, ni ens puguen establir les prioritats que més interessants siguin per ells i sense tenir-nos en compte per res, i com s’ha vist ahir que cadascun dels catalans aportem al Estat una quantitat per capita injusta amb relació al que rebem.

De això es tracta no de identitats, ni de banderes, ni de costums ni nacionalismes, es tracta de personàs, de companys, de amigs, i de las nostres familias i que recuperi tothom la dignitat, el benestar i la felicitat que ens han robat.

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s