¿ LA DARRERA LLISTA ÚNICA ?

¿LA DARRERA LLISTA ÚNICA ?

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Avui a primera hora del matí escoltant a la Mònica Terribas de Catalunya Radio, ( com cada dia ) han donat la noticia que tots volíem escoltar !! per afí tenim llista única !! ( Habemus Papa ).

No preteng menystenir ni molt menys riurem d’aquesta anhela-da i excel·lent noticia per tots els que indirectament i veritable-ment hem tingut que empassar-nos tota la lliçó de narcisisme i egoisme polític de quelcom, que des-de el primer dia pretengué imposar als altres les seves condicions per portar a bon port el vaixell que ens dura a la Itaca somniada.

Sortosament tenim un polític, millor dit i molt més just, un gran estadista, que ha prescindit de esser cap, ho cua del Procés per que com un bon estadista primer ha pensat amb el futur de Catalunya, que amb aconseguir un lideratge personal i de partit polític que li dugués el màxim de vots possibles per ell que ès el perquè i el com de la lluita de molts polítics per assolir el poder i la seva delera personal.

La composició d’aquesta llista tan desitjada per una gran majoria de ciutadans que volem l’Independencia, per ser independents i l’única manera de que poguem “ Construir un Nou Estat Sobirà la República Catalana “ és quelcom diferent a la proposada per Omniun i la ANC, per ser de combinació dicotòmica, civils i polítics professionals, dit això que es un aspecte important , fins i tot per haver tingut la CUP de rebutjar el prendre part dins de la llista amb qüestió, i anar a les eleccions amb la seva pròpia llista, que indubtable-ment serà totalment Independentista, i que no era del desig de tothom que ens va agradar la proposada, assenyalada amb paràgraf anterior .

La elecció dels tres primers participants amb aquesta llista, tots ells civils, per els seus mèrits personals ( no faré ara un panegíric de cadascun de ells per que són de tots coneguts ) es i serà cabdal per obtenir una majoria que ens és precís si volem guanyar i convèncer a Espanya ? Així com els països de la UE., vull recordar-vos el que un diari de la caverna mediàtica va dir vers la Carme Forcadell al descriure-la com la heroïna del Independentisme. Aquest és el nivell dels tres primers civils que encapçalant la llista.

El quart lloc i va el MH. President i al cinquè un gran estadista que ha cedit des-de el principi de establir el Pacte darrer, el seu protagonisme, per anar a la llista i fins i tot el lloc a on es, sense volguer posar-li més pals a la roda del Procés, la resta de components de la llista ha de esser consensuada, però CDC. Aportarà el 60% i ERC el 40% dels membres participants .

Crec que amb aquesta llista definitiva i sense tornar a caure amb cap parany , ni molt menys cap picabaralla, podrem arribar a la pluralitat i diversitat de aquest País, per que prenguin la decisió mès adient per el futur del seus fills nets i de tota la família, i aquesta seriosament i veritablement no pot esser una altre que  ” Construir un Nou Estat “, amb un gir copernicá respecte al que ara soportem.

Permetent expressar ben clar i fort, per vosaltres, per nosaltres per tots els que ens succeí-ran, i per Catalunya “”Votarem SI per la Independència “”

Autor: Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s