NOVA ENQUESTA DE LA VANGUARDIA

NOVA ENQUESTA DE LA VANGUARDIA

VOLTA A LA LLISTA ÚNICA

10259748_240561996152153_7623442152899989183_nAVUI DIUMENGE 12 DE JULIOL DEL 2015.I

Un diari del Grup Godó, de tots ben coneguda la seva ideologia política, a ofert un altre resultat de la darrera enquesta feta per La Vanguardia i guardant sempre la veracitat duptosa de totes les enquestas dona com a guanyadora de una majoria suficient a la llista única es a dir la formada per personàs civils i polítics inactius.
Axó que fins i tot defenem els que com Jo, no teníem la creença de que pogués guanyar una llista única, i que després de la proposta de Omniun, varem rectificar la nostre opinió, van veure que era millor solució, per unir a tothom i no excloure a ningú així com evitar la auto-exclusió de quelcom ciutadans , polítics  i partits que afecta directament al moll del os del Procés.
Es per aquest motiu que ara no entenem el perquè del condiciona-ment per part de CDC de amb aquesta llista i te que esser el Sr. Mas, i ens diuen una altre vegada, el paper de lideratge que te i representa el Molt Honorable President, així com el fet de que s’ha hagués posat amb perill front al Govern i la Justícia espanyola ?.
Perill que també el tingueren els dos milions i mig de ciutadans que varen prendre part amb la votació sense cap valor vinculant del 9/11/2014, però que sí va tindre un significat de desobediència al Estat espanyol per part de tots els que i van prendre part.
Així que el camí per anar a Itaca ès força clar i evident, “”Llista Única “” amb personatges civils i polítics inactius, i no fem volar coloms amb les altres opcions ja que es tracta ni més ni menys de assolir el màxim de vots del  ” SI ”  per guanyar-nos el viatge a Itaca.
N’estem ben segurs d’aconseguir-ho de forma definitiva i força convincent per els països de la UE ho per els de la EFTA .
Crec que arribat el moment definitiu que tots aportem de la nostre part, els coneixements, i habilitats com diu el MH Sr. President per que amb aquesta munió de Ciutadans, Polítics i Partits, pogem col-laborar per portar, el missatge a tots els que encara no ho entenen, ho no volen complicacions, ho fins i tots en són contraris.
S’ha de fer una pedagogia, entenedora per tothom amb la llengua que sigui més adient cas per cas, planera i sense cap desig de alliçonar a ningú, voler escoltar a tothom per informar més i millor.
Aquesta es la opinió de una persona de edat, però amb qualcun-na experiència política, i exposada amb la màxima modèstia i amb tota la prùdencia de que en soc capaç.
Salut i República
Autor: Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s