PROPOSTA DE ANC DE LLISTA UNICA

LA PROPOSTA DE LA ANC

SI PODEM ACONSEGUIR LA MAJORIA ABSOLUTA EL 27/9/2015

araeslhora.jpg ANCassemblea1_0

Avui hem pogut conèixer amb tot detall, la pregunta vers a la qüestió plantejada per el President Artur Mas, respecte a la llista electoral de les nostres Entitats civils i Municipals, com  ANC, Omnium Cultural i la AMI, jo personalment trobo una mancança con la de Súma+e, però aquesta era la proposta del M.H. President.
La resposta de ANC, ha esdevingut esser molt intel·ligent i coherent, però molt especialment amb uns del aspectesque més interès tenia per una gran part del ciutadans, com el que succeirà al any demà, es a dir el 28/9/2015.
La resposta donada per el Sr. Sánchez de ANC és aclaridora per tothom ja que manifesta, la seguretat de que no haurien picabaralles per veure quin serà el govern, que ens ha de dur , si aconseguim el Si de manera majoritària, per la Alliberació, Reconstrucció ho bé la Construcció de un Nou Estat Sobirà, La República Catalana, per que abans s’ha haurien pactat i consensuat, dos tema’s molt importants.
L’objectiu comú de tots els integrants de la llista ( millor una, que dues i per suposat que tres ) ho el Slogan de la campanya, es dir el lev-motiv, que no pot esser un altre que la Reconstrucció ho Construcció de un Nou Estat, Lliure , Sobirà i Independent .
I l’altre qui ho quins, seríem els elements prèvia-ment els elegits per acord entre totes les personalitats, ( millor civils ) ( ho polítiques ), per dur a bon afí, terminar de fer les estructures de Estat, que haver de caldre, la construcció i aprovació mitjans referèndum popular de la Constitució Catalana, la Proclamació de la República Catalana, la institució del Parlament de Catalunya ( ès a dir tot el Procés Constituent ) convocar unes eleccions legislativament per conèixer el partit i els polítics ( les llistàs electorals tenen que esser inexorable-ment obertes ) que es presentaren per poguer obtenir els vots, que el portin a governar durant els  quatre anys, ( previstos amb els esborranys presentats per alguns del nostres millors juristes ) evident-ment amb aquestes eleccions i participarien tots els partits que hagin tingut continuïtat ho bé els que s’hagin constituït de nou.
Aquesta llista que proposa la ANC, ens portaria a poguer fruir de una majoria de forces polítiques i entitats de caire indiscutiblement, Independentistes, totalment transversal i que podrís fer que poguessin participar amb ella molts de els militants, a on el seu partit no forma part del Procés, no el comptem-la com el seu ideari polític, o fins i tot n’és totalment contrari, per el sol fet de no veure cap polític a la llist en qüestió, ho bé la de tornar a formar part d’aquest nou full de Ruta, per els partits que es varen excloure ells mateixos del anterior full de ruta d’unitat Independentista.
Això ens donaria una imatge tant a la UE com a el món occidental. de Unió amb la nostre voluntat de assolir de manera definitiva tot el que varem perdre l’any 1714, així com el poguer desenvolupar un nou País, sense els impediments, negatives, prohibicions, sentencies partidistes per part del Tribunal Constitucional espanyol, i poguer fer polítiques més adients amb les necessitats reals de la ciutadania, inversions amb una bona relació cost/beneficis,  eradica-ció total i absoluta, de la pobresa, de la fam amb molts dels nostres infants, de la misèria generalitzada, de la manca de treball, i de anar-se’n al extranjer la nostre joventut per anar a cercar treballs més adients per les seves formacions i millors renumeracións.
De la redistribució de la riquesa del País, de la justícia social, de eliminar la corrupció generalitzada, mitjançant el frau fiscal, el finançament del tot li-legal dels partits polítics, les grans ampresses del Ibex-35, defraudo ras per sistema, i amb capitals a paraïsos fiscals de, la economia submergida, de la manca d’extructuras, com per exemple el Eix-Mediterrani, de tenir unes lleis justàs i sense vulnerar la democràcia, i poguer definir i projectar les nostres possibilitats per esdevenir un Estat, modern, eficaç, exportador, i de alta tecnologia amb tots els aspectes Industrials, Farmacèutics, micro-medicina, I+D+I, entre moltes més cossa, i com no recuperar el estat-del -benestar, que ens han fet perdre per dur a terme unes polítiques econòmiques neó-liberals, totalment contradictòries per sortir-nos de la crisis, de mercats, financera i bancaria imposada per les autoritats del FMI. BCE.  i de la UE.
Tot això és al abast de les nostres mans, està a tocar, el proper 27/9 ho demostrarem al món sencer de manera cívica, amb Pau i rigorositat si tots plegats pensem en poder tenir un present en llibertat i així poguer construir un futur per tots aquells successors nostres, !! Votarem SI a la proposta de ANC.

Autor: Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s