Preg a Antonio Baños

 

PREG A UN BON AMIG ANTONIO BAÑOS

logotipo de la CUP

Estelada_blava.svg


Benvolgut i admirat company, Antonio: me he pres la llibertat de posar-me amb contacte amb tu personalment, des-de el dia que vaig tenir noció de que donaries una xerrada amb el Manuel i la Maria i jo com a presentador a Vilanova i la Geltrú, t’he fet un seguiment constant de totes les intervencions polítiques, periodístiques, aixi com a membre de la CUP.
Aquest es el motiu de volguer contactar amb tu, la militància a la CUP, un partit que sempre ha estat dins dels meus ideals polítics, però ja fa molt de temps vaig prendre la meva decisió política, que com bé coneixes es ERC, però sense caure amb el parany de la critica forassenyada voldria fer-te un preg que hem surt de l’anima i no de les mevas conviccions polítiques.
Com molt bé saps ens troben amb un moment històric per Catalunya, moment que pot esser i serà indestriable per el nostre futur polític con a País, lliure i independent amb personalitat jurídica i sobirana, millor amb tots els afectes, ja que pretenem construïr-lo  des de abaix a dalt, per el poble, d’ençà el poble i amb el poble, es per això que molts creiem i per suposat respectem, totes les  vostres decisions, que ara es l’hora de anar plegats amb un sol objectiu, la Independència, eina inqüestionable per assolir la llibertat i la construcció de la República Catalana.
I es aquí a on surt el meu preg i de moltíssima gent, coneixedors de que la CUP no té la costum de de fer pactes i negociacions amb partits polítics aliens al seu ideari Sobiranista i independentista, per una vegada podríeu fer una dispensa  d’aquest raonament,  donada la cabdal importància que esdevindria anar plegats amb una intenció política, o sota el mateix paraigua’s de unitat, però cadascun amb el seu partit.
Tu ets una persona assenyada, culta, intel·ligent i gran polític, no creus que valdria la pena de fer una reflexió ? d’unitat de totes les forces , vers un objectiu polític comú com es Catalunya ?
No puc demanar-te res més que una reflexió a un home que conec molt bé les seves vàlues com a persona, com a membre de Súma+e i  crec i desig-jo com a futur cap de la CUP.
Confiam amb la teva dispensa per el meu atreviment, aprofito l’avinentesa per donar-te la meva salutació més cordial.
Salut i República.
Gonçal Bayó i Canut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s