LA CORRUPCION INSTITUCIONALIZADA

LA CORRUPCION INSTITUCIONALIZADAS

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n
Autor: Gonzalo Bayó Canut
Diplomado Bancario, Economista, Polítologo, Máster en Marketing, Máster en Dirección Comercial

 

Es trist veure com aquells, que ens representavem al món empresarial, al de la política, al govern com a Vice-President del Estat, que va presidir el FMI. i també un Banc Nacional, i era i es membre del PP. se la han carregat com es diu amb espanyol ” Como chivo expiatorio “, per les raons de mostrar-nos que el Govern i el partit que el manté de peu dret, volen fer-nos una demostració de neteja de la corrupció,
Amb el que respecta al Govern espanyol i al PP. un engany i una fal-làcia ( una altre més ) que no accepta-rem els ciutadans fins que no sortim d’aquestas duptes que ens angunien envers a la corrupció i corruptelas del Partit del Govern Estatal, dels Governs Autonomics, del Polítics, de les Grans empresas, de molts empresaris, Ajuntaments, de l’administració Pública, de l’evasió de capitals, del blanqueig del diner negre, de la defraudació Fiscal i de la supervia que els porta a creure’s que son intocable’s i per tant la llei no es per ells, però tot i que es inaudit, aixó es real i está succeïn cada día.
El més vergonyós però son les paraules de la líder del PP. a Catalunya diem-nos que el PP. té un pla molt ambiciós, per recuperar els sentiments dels catalans ” que se senten ” espanyols i que prendrán inicatives desde el món de l’esport, de la cultura i des d’institucions com l’Exèrcit i la Guàrdia Civil, es a dir la entranyable Alicia Sánchez Camacho una altre vegada ens amenaça amb la intervenció de les forces armades.
Però a quin planeta viu ? aquesta dona,  com vol seduir als que se senten espanyols i seduir-nos als que no tenim aquest sentiment, després dels robatoris, expolia-ció, i ofeg que ens han fet a tots els ciutadans de Catalunya, així com el menyspreu a que sometre’s, el Govern del Estat espanyol i el PP., sou vosaltres els que heu fracassat de manera estrepitosa, els que heu perdut la confiança de tot el País i els que heu creat angúnia a tota Europa i a la UE. Desde la transició no crec que mai Espanya haguem tingut un Govern tant dolent, lladre i amb una mancança total d’escrúpols con el del Sr. M. Rajoy i la cupula del seu partit el PP.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s