QÚESTIONS PER NO SORTIR DE LA UE.

4768-europa-espana-cataluna_400px

QÜESTIONS PER NO SORTIR DE LA U.E.

 

 

 

Darrerament estan sortint comentaris sobre arguments Jurídics per impedir l’expulsió de Catalunya de la Unió Europea.

En anteriors escrits meus sobre aquest tema, jo deia que en el cas d’obtenir CATALUNYA LA INDEPENDENCIA D’ ESPANYA , quedaria esclosa “Immediatament” de la UNIÓ EUROPEA aquest període de “quarantena” (dos anys durarien les negociacions ) haurien de passar per una solució ha de ser una negociació simultània de la Independència i de l’Adhesió a la UNIÓ EUROPEA per evitar en el cas de no haver-hi d’integració immediata no es trenqués la pertinença dels ciutadans de CATALUNYA a la UNIÓ EUROPEA com fins ara.

Per altra banda s’ha de tenir en compte quin impacte tindria sobre el conjunt d’EUROPA i especialment d’ESPANYA  la creació de fronteres a CATALUNYA..

Cal anar a parar al concepte d’ “ Ampliació Interior “ per veure d’ una forma clara que no és el mateix, l’adhesió d’un Estat que mai ha format part de la UNIÓ EUROPEA  amb la d’un  ” d’UN NOU ESTAT “ que n’ha format part i on vigeixen les lleis Europees, però més rotund encara és recordar i tenir present els preceptes fundadors de la UNIÓ EUROPEA.

LLIBERTAT, DEMOCRÀCIA, IGUALTAT I ESTAT DE DRET

Per senyalar que no té sentit negar l’exercici del DRET d’AUTODETRMINACIÓ  ( com ens ha negat  l’ESTAT ESPANYOL a fer el Referèndum sol·licitat per 14 vegades ) i d’acord amb aquests principis ans diu que seria:

UNA REGRESSIÓ DEMOCRÀTICA

Per últim recordar-vos que la Constitució Europea defineix a la UE., com una Unió Democràtica, Oberta de CIUTADANS I D’ ESTATS iguals. Per tant confirmar que retirar la ciutadania Europea als Catalans, aniria contra la jurisprudència Constructiva emesa per la CORT DE JUSTÍCIA de la UNIÓ EUROPEA.

Tots aquests arguments, no polítics, sinó purament Jurídics, són a l’abast de qualsevol que vulgui entrar dins de la CONSTITUCIÓ EUROPEA Així com als tractats de la UE.  (TUE)

les darreres eleccions al PARLAMENTN EUROPEU  que es varen fer, el  recent 15 de Maig del 2014 a tota Europa, van donar uns resultats  que ens han portat a veure un canvi Radical al  PARLAMENT EUROPEU  haurem d’esperarm per veure si aquest canvi con esperem ens afovoreix.

No obstant , nosaltres hem de tenir ben clar que la millor manera d’aconseguir la INDEPENDENCIA  és amb el suport i els ajuts “Morals” Legals i Jurídics Europeus, per que després de totes les negatives de L’ESTAT ESPANYOL i carregats de totes les classes de raons, solament ens quedi la darrera i única possibilitat: la DUI,  ( Declaració Unilateral d’Independencia ). perl el PARLAMENT DE CATALUNYA,  i la proclamació de la llei O per què a partir d’aquí, comencem a construir el Nou Estat: LA REPÚBLICA CATALANA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s