L’OPINIÓ DEL Sr. DURAN LLEIDA SOBRE EL PROCÉS d’INDEPENDENCIA

 

L’OPINIÓ DEL Sr. DURAN LLEIDA DEL PROCÉS d’INDEPENDENCIA

 

imagenes
imagenes

Frases del Sr. Durán Lleida :

“”No sacrificaré una generació sencera per l’independencia de Catalunya””.

 “”Comentaris per part meva “”:

Crec que l’seva opinió s’ha ajusta al seu Ideari Polític en contra de l’Independencia, malgrat que vostè digui i ens manifesti, que no es anti-independentista ?

Permetin que li digui que com sacrificarem, no tans sols una generació, si més no, totes les que ens
succeiran amb el futur, i per els segles dels segles. Com continuem amb l’situació d’ara. I Formant
part del Estat espanyol, ja que mai podrem gaudir de la eina, que ens donarà l’Independencia, per
Construir un Nou Pais, Sobirà, independent, i Europeu. Administrant  nosaltres , tots els recursos que es generin a Catalunya,  com els Fiscals, Econòmics, Productius, Socials, d’Inversions, de las Despesas del Estat, de les Infraestructures més escaients, i sempre amb el objectiu d’optimitzar, el binomi Cost/Benefici.

Retornar al Estat del Benestar, de assolir la Taxa d’Atur dels Països del Nort d’Europa, mantenir i si es possible incrementar les Pensions als seus beneficiaris, malgrat diferenciació salarial a la baixa, dels contribuents actuals, envers a les contribucions anteriors amb sous més alts, dels que es Jubilem per a evitar que aixó pugui afectar-los establir un minim mensual  als pensionistes i amb un futur immediat.

Com es pot aconseguir, ?  amb la reducció de la taxa d’atur dels ciutadans i ciutadanes, amb situació laboral activa, el que produiria més ingressos per l’increment de cotitzant s, de llarga durada laboral i productiva, aixi com de regularització dels salaris, a Catalunya, que sempre han sigut més alts, que a Espanya,. Afavorint la creació de noves Industries, mitjans un ajust de les taxes Fiscals, similars a d’altres Països europeus, iguals a nosaltres, tan en demografia, com a extensió terri-torials, amb la obertura del Credit a les Industries i molt especialment a les PIME. ( que cream i aportant més del 6O% de treballadors, arreu del País),  amb l’acabament del Eix-Mediterrani,.i les innumerables avantatges que aportará, amb la creació de Nous polígons Industrials, i un teixit industrial més especialitat, que aporti productes, de més valor afeixi’t, al fer les nostres Industries el muntatge dels materials i peces, rebudes i transformar-lo en Producte acabat, per els consumidors.

Construcció de polígons industrials propers al Eix Mediterrani, o fins i tot l’ampliació dels actuals.  Es imprescindible la creació  HUBS aixi com a centres Modals per la distribució a l’Europa del sur, Espanya, Catalunya , Portugal, França, italià, i del nort Europeu. De les mercaderies rebudes i transformades, d’arreu del Món, per el Canal de Suez. No cal dir-vos el que esdevindrà si aconseguim portar a terme aquests objectius,

Reducció de la taxe d’atur, creació de nous llocs de treball, aixi com de noves Industries, es a dir més ingressos per l’Estat Català, més cotitzacions, tan per part de les empreses, com dels treballadors, per la Tressoreria Catalana, més seguretat per els Pensionistes d’ara i del futur, es evident que no assolirem totes les previsions ni aconseguirem fer una realitat tots
els estudis econòmics que s’han fet, tot seguit al any demà, de l’Independencia es necessitarà , el temps que calgui, per acabar de construir  les estructures del Nou Estat, així com el Eix. I muntar el que faci falta, i posar-ho en marxa

Tot, això més ho menys crec que es precís uns cinc anys, per reconquistar el que s’ha perdut, per una administració mal feta.

L’Independencia es el Present  nostre i el futur dels nostres fills i nets ,( futur que no tenim ara ni tindrem mai) per NO POGUER decidir ni defensar , amb les eines d’un Estat, els nostres interessos.

Així que Sr, Durán Lleida, amb tot el respecte que vostè es mereix, S’HA EQUIVOCA DE TOT.
I fer Propostes i estudis, per donar solucions per el nostre País i els nostres ciutadans, NO ES FER
POPULISME,  NI VENDRE FUM, com vostè diu, que fem els Independentistes, Jo vull deixar de ser Independentista
per passar a ser INDEPENDENT.

Ahir va tenir un mal moment, i no va restar a la alçada de un un excel·lent Polític i Diplomàtic, com es vostè Sr. Durán, La ferotge critica a un dels Pocs Estadistes que té aquest País, el Sr, Oriol Junqueras. No vara esser lo correcte, entre Polítics amb aquest moment, Dir-nos que el Sr. Junqueras, no ha parlat mai amb Líders Europeus, perquè NO HA SORTIT DE CASA, , es una bretolada, indigna d’un home inteligent ,  o bé per el  desconeixement de la persona que es critica.

EUROPA NO ESTA PER L’INDEPENDENCIA, DE LA PART DE UN PAÍS DE LA UE. ESTIC D’ACORD QUE S’EXCUSIN DIEN-NOS QUE NO INTERVENEN AMB ELS AFERS INTERIORS D’UN PAÍS , ES CERT, PERO IGNORAR EL DESCONCERT I L’OPOSICIÓ DELS ESTATS I CIUTADANS D’EUROPA PER PROHIBIR-NOS VOTAR,  EL ESTAT ESPANYOL, I LA IMPOSICIÓ D’UNA QUERELLA CRIMINAL, ALS NOSTRES GOVERNANTS, PURAMENT PER QÜESTIONS I RAONS POLITIQUES, ES IMBERSEMBLANT I NINGÚ HO ENTEN A L’EUROPA QUE VOSTE TAN PRESUMEIX DE CONEIXER, FRENTE A L’IGNORANCIA DEL SR. JUNQUERAS, això es DEMAGOGIA pura i dura, de un Polític, sense cap més aspiració que conservar el seu lloc a Espanya i tratar de confondre
i enganyar als Catalans, i no perdre el seu insignificant Partit, aquest que vostè va construir  molt abans  de.
que tinguès el mateix interès per els Problemes Socials, que mai ho torno a dir mai avans, va  defensar, ni parlar-ne gens,  li recordo que el Govern i l’federació de Partits de la gual vostè en forma part i molt important, ha governat durant 23 anys i mai li he sentit dir-nos el que ara ha dit , ni practicar una Política Social, com ara defensa. No vulgui vendren’s fum.

i no hem digui que molts ciutadans estan atrapats, els que anomena que SON LA MAJORIA SILENCIOSA, ho diu i ho expressa amb les mateixes paraules que els Partits, UNIONISTES, que ens
han portat a l’actual situació d’ofec, de la manca de treball, del percentatge més alt d’Europa de persones
aturades, sense feina, ni possibilitats de tenir-ne, de la Pobresa que no podien ni imaginar, la misèria,
els desdonaments, injustos, i il·legals a tota Europa, de la pèrdua del nostre Jovent, per anar a cercar
feina, al extranjer, ( el que la Sra. Ministre de Treball anomena de forma imprudent, “Movilidad
Exterior “), i darrerament el Rey Felipe V, la calificat de beneficiós per la nostre Joventud, perque sortir a treballar al extranjer els donará més formación, més experiencies i més coneixements de idiomas  perque no els hi diuen als Pares i Mares, que perden el contacte, la convivencia, i el poguer veure als seus fills, possible-ment per sempre dir i volguer fer-nos creure aquesta blasfèmia es molt propi dels que com vostè creuen amb els Governs espanyols i que Units millor per tots, ( especialment per tots aquells, que cercan treball , a dins i fora del País ).

Som el País Europeu que menys cura té de les classes més necessitades, i amb moltes carències dels seus drets fonamentals, que protegeix la “ Intocable” Constitució espanyola, però que cap de vostès s’hem recorda de ells, a excepció, dels períodes de eleccions, siguin les que siguin això es la Espanya idíl·lica que vostè proposa i desitja per els catalans?

Te dret a tenir les ideàs Polítiques que crequi que s’hi troba més còmode, però aixo no crec que li
doni cap justificació a menysprear i distorsionar l’veritat envers d’altres companys Polítics, que
defensen ideàs diferents a les seves, i que a més a més sempre han sigut i son respectuosos i educats
amb vostè, amb les seves ideàs Polítiques, i amb el seu Partit.

Una darrera observació, no insulti la meva pobra intel·ligència, amb l’excusa, que ha donat als mitjans
de comunicació, ahir i avui, del perquè NO vol deixar la Política..

.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s