Les JERC Sitges reclaman la Regidora de igualtat

JERCSITGES

LLuitem per un Nou Poble en una nova  CATALUNYA.

 Les JERC Sitges reclamen la Regidora d’Igualtat

4 Febrer del 2015 / JERCSITGES

IMG-20150122-WA0013

21 vides vam perdre l’any 2014 com a conseqüència de la violència de gènere amb el conjunt dels Països Catalans.Aquesta xifra fa referència a les víctimes mortals, si parlem de víctimes de maltractament el nombre augmenta fins a més Amb aquestes xifres a la mà, sembla que l’Ajuntament de Sitges es mofi del record d’aquestes víctimes quan es pregunta en el Ple del passat dia 26 si es competència o no de l’Ajuntament realitzar campanyes per conscienciar la gent sobre la igualtat entre sexes. Al sentir aquestes paraules vam decidir intervenir en el torn obert de paraules per a respondre al Regidor de Benestar i Familia, el senyor Marc Martínez, per recordar-li que òbviament que és competència del ajuntament i que, a més, una vila com Sitges necessita una regidoria d’Igualtat que es dediqui exclusivament a protegir a possibles víctimes de violència de genere, mortals o no.

Una necessitat que creix dia a dia amb noves formes de maltractament que apareixen de la mà de les noves tecnologies, com el ” ciberassetjament “ o el control exclusiu per part de les parelles via missatges directes.

Per tots aquests motius cal una conscienciació que hauria de produïr-se des de les institucions públiques com la Generalitat o els ajuntaments. Però si les institucions no ho fan, ho farem nosaltres. Per aquest motiu les JERC  hem realitzat un video de sensibilització, en el qual les JERC Sitges hem participat activament.

Cap home é superior a cap dona ni al contrari, al maltractament plantem-li cara. Recorda que no tots els cops es veuen, així que al mínim símptoma, TALLA.

Existeix un video de consienciació sobre el maltractament de gènere en poder de Les JERC SITGES.

Martí Sáez

Secretari d’organització JERC Sitges

Sitges, 4 de febrer del 2015

Compártelo:
Publica EstoTwitter10Facebook2Google
Deja un comentario

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s