FONDOS APORTADOS POR ESPAÑA Y CATALUÑA A LA UE. SEGUNDA PARTE.

4768-europa-espana-cataluna_400px

FONS APORTATS PER CATALUNYA A LA UE. 1986/2012

SEGONA PART.

Si avui Catalunya fora un Pais independent i dins de l’Uniò Europea, sería similar en termes de Població i Economía a  Suecia, Dinamarca i Austria els cuals son també aportadors nets, a l’Uniò Europea.

Segons el Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat,  el saldo fiscal mitjá anual de Catalunya amb la UE. es amb en el període del 2OO7/2O13 del O,72% del PIB. aixó, representa una aportació anyal d’aproximadament 1.4OO.- Millions d’Euros quelcom superior a la de Suecia, que el any 2OO9  fora de 1.126.- millions d’Euros ,.

Així dons, aquest és un element més que tot i no esser el més important, favorable a la permanència de Catalunya, dins de l’Unió Europea.

Per tant les opinions  de que Catalunya,  desprès  de separar-se d’Espanya hauria de tornar a demanar l’adhesió a la UE.. no té cap base,   aquesta posició no es fonamenta amb els tractats Europeus, perquè una Catalunya independent i amb Estat propi ( la República Catalana ), aturaria els perjuicis que ara provoca la redistribució dels  diners, per las regions que contribueixen amb exces, en referencia a las regions del Estat espanyol que no contribueixen amb res,  a l’Unió Europea, ni ara ni mai..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s